2777
2789
اوضاع محمد فرق داره ریه ها دیگه بدون ونتیلاتور کار نمیکن ی قلب نصفه و نیمه داشت که اونم ده درصد کا ...

عزیزدلم حال آقا محمد ،  دیگه از اون قضیه بنده خدا که تو زندگی پس از زندگی اوردش بدتر نیست که .... اون بنده خدا حتی دور از جون آقا محمد کفن هم کرده بودن و زنده شده 

برا خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره 

از دیدگاه دکترها یک درصد امید هست ولی از دیدگاه خدا صد در صد امید هست 

پس بسپار به خدا مطمنم و‌بهت قول میدم دوباره میای میگی حالش خوب شده خواهر 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اوضاع محمد فرق داره ریه ها دیگه بدون ونتیلاتور کار نمیکن ی قلب نصفه و نیمه داشت که اونم ده درصد کا ...

توکلبخدای مهربون نگران نباش 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون یه درصدم خوبه یگانه خدا بخاد دور از جونش دور از جون محمد مرده رو زنده میکنه اون ک هنوز داره نفس ...

چچجوی میده

بخدا فلج شدم

صبح ی شلوارم نمیتونستم عوض کنم بقدری گریه کردم از دست کمرم و بدبختی هام

یگانه جون پیاماتو خوندم نفس تو سینم حبس شد برا چند لحظه میفهمم چقد روزای بدی رو سپری کردی ب خدا گفتم ...

عزیزدلمی

بخدا از ماه پیش که رفتم اونجا و اومدم

کمرم پوکید

دیگه خوب نشد که نشد

از دیروز کلا فلجم کرده😭😭😭

الهی به حق آقا ابولفضل عباس اقا محمد خوب بشه 

خدایا همه ما که اینجاییم امید داریم به شفا گرفتن اقا محمد نا امیدمون نکن

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ناامید نیستم ولی خدا کن گرگ بیابونم بجای من نباش😭😭😭😭😭😭😭چجوری نگران نباشم

بمیرم برا حال دلت 😭

خدارو قسم میدم ب حق آبروی زهرا دلتو آروم کنه 

قلبتو شاد کنه ...آقا محمدو شفا بده 🙏

براتون معجزه کنه 🥺

ای خداااا برا تو کاری نداره😞خودت کمک کن🙏

اسی بچه هم داری؟

نبابا هنوز ازدواج نکردن ک

، اینا عاشق هم هستن ولی پدرا مخالف هستن نمیزارن 

ده ساله عاشق همن و دور از هم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سکته قلبش بشدت ضعیف کرده دکترش دیگه امروز گفت هیچ امیدی بما نداشته باش ۱درصد فقط ۱درصد شاید خدا شف ...

وااای نگو یگانه اینجور نگو من خودم امروز کلی گریه کردم اومدم سر گوشی حال تو را بپرسم وقتی دیدم دیگه نفهمیدم چی شد😭😭خدا کمکت کنه عزیزم با دل شکسته ام دعا میکنم برات