2777
2789

سلام یگانه جونم میدونم حالت چطوریه طبیعیه الان ناراحت و بی حوصله باشی و حتی عصبی...  اینم میگذره عزیزم درست میشه فقط خواستم یادآوری کنم بلیط برنده ما طلبیده شدن آقا محمد برای خادمی امام حسینه این همون چیزیه که باعث میشه هر چقدر هم دکترا بگن حالش بد بوده و نمیشه و ... ما صد در صد امید به بهبودیش داشته باشیم مگه امام حسین خودش نگفته بیا پیشم خودشم هواشو داره دیگه پس بهبودیش حتمیه حتی با وجود احتمال کم دکترا پس فقط باید دعا کنیم که سلامتیش رو بیشتر حفظ کنه و همین طور ادامه بده بجنگه❤

عزیزم خدا میگه تو سختیا من از همیشه بهت نزدیک ترم خب وقتی ما به خدا نزدیک تر باشیم سختیامون کوچیک تر میشه ولی اگه به مشکلات نزدیک تر باشیم اون وقت مشکلات از هرچی که فکرش رو بکنیم بزرگتر به چشممون میان ما به خدا سپردیم هرچی بخواد بشه بشه آخر سر ما میدونیم که چشاشو باز میکنه دیگه الان نزدیک سه ماهه پس نمیخواد از پیشت بره و نمیره صرفا صبر میخواد که میدونم از پسش برمیای قشنگم❤

عزیزم دعا میکنم اون یکی مشکلت هم به زودی حل بشه و آرامش دوباره مهمون دل مهربون بشه💖

یگانه جون پیاماتو خوندم نفس تو سینم حبس شد برا چند لحظه میفهمم چقد روزای بدی رو سپری کردی ب خدا گفتم خدایا حد اقل اگ ب اقا محمد رحم نمیکنی ب یگانه جون رحم کن مگه نمیبینی دور از جونش چند بار مرده و زنده شده ت  این دو ماه و نیم 🥺🥺🥺🥺

یگانه جون ب یادتم

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یگانه خدا فقط ما رو داره امتحان میکنه 

فقط داره نگاه میکنه ببینه ما نا امید میشیم یا نه

توروخدا نا امید نشو برا خدا شفا دادن کاری نداره ما فقط باید امیدوار باشیم توکل وتوسل به اهل بیت کنیم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
محمد صبح ایست قلبی تنفسی کرده احیاش کردن ولی حالش خیلی بد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای خدایا چی شده اخه بمیرم الهی😭😭😭الان چطوره یگانه تغییری کرده حالش توروخدا بیا بگو بهتر شده فقط😭

اگر بدونی چه فشاری رو قلبم محمد یطرف ی درد دیگه اندازه درد محمد رو قلبم که فقط اتیشم زده و به هیچکس ...

یگانه چی شده فداتشم اجی مهربونم خدارو قسم میدم ب  ب ۶ ماهه امام حسین حاجتتو بده دلت اروم بگیره😭

وای خدایا چی شده اخه بمیرم الهی😭😭😭الان چطوره یگانه تغییری کرده حالش توروخدا بیا بگو بهتر شده فقط ...

خدا نکن اجی

اره خیلی خوبه حالش ی وجب کمتر تا مردن فاصله داره😭😭😭😭

دور از جونت عزیزدلم اخه چی شده ک اینقدر اذیتت کرده نگرانت شدم اجی کاری از دستم برمیاد؟

نه حدیث جان کاری از هیچکس بر نمیاد اگر میومد حتما میگفتم فقط فقط فقط دعا 

دعا میتون همه چیز عوض کن و معجزه بکن 😭😭😭😭😭

دیگه بهتری نداره سکته دیروزش قلبش پوکونده😭😭😭

نگو توروخدا یگانه این حرفا چیه فداتشم تو همیشه منو امیدوار میکردی ک خدا حواسش ب همه چی هست توروخدا ناامیدنشو😭بخدا یگانه دیروز علی واسم تعریف کرد یکی از دوستای قدیمش بعد ۳ماه با بدترین شرایط از کما بیرون اومده

یگانه خدا فقط ما رو داره امتحان میکنه  فقط داره نگاه میکنه ببینه ما نا امید میشیم یا نه توروخ ...

امید دارم که زندم خواهری

توکل بخدای بزرگ و مهربون 

چی بگم من که همه چیز سپردم بخودش و بس

نه حدیث جان کاری از هیچکس بر نمیاد اگر میومد حتما میگفتم فقط فقط فقط دعا  دعا میتون همه چیز عو ...

بمیرم الهی هرچی غمه میاد تو دل مهربون تو😭ای خدا خودت کمک کن یه نشونه بفرس ک دل یگانه گرم بشه توروخدا😭

نگو توروخدا یگانه این حرفا چیه فداتشم تو همیشه منو امیدوار میکردی ک خدا حواسش ب همه چی هست توروخدا ن ...

اوضاع محمد فرق داره

ریه ها دیگه بدون ونتیلاتور کار نمیکن

ی قلب نصفه و نیمه داشت که اونم ده درصد کار میکن

دیروز دکترش گفت ما دیگه هیچ کاری ازمون بر نمیاد

راست و حسینی مگه فقط ۱درصد شاید خدا شفاش بده 

اوضاع محمد فرق داره ریه ها دیگه بدون ونتیلاتور کار نمیکن ی قلب نصفه و نیمه داشت که اونم ده درصد کا ...

همون یه درصدم خوبه یگانه خدا بخاد دور از جونش دور از جون محمد مرده رو زنده میکنه اون ک هنوز داره نفس میکشه خدا جواب صبر و توکل تورو اینطور نمیده