2777
2789
عزیزم ببخشید فضولی میکنم حاجتت غیر از سلامتی آقا محمد هس؟

عزیزمی خواهری

سلامتی محمد که بزرگترین خواسته و ارزوی من 

اما 

حاجتم خیلی مهم خیلی و به زندگی و ایندم و محمد و خیلی چیزا مربوط

الهی خدا بهت نگاه ویژه کن درست تو فشاری ها شاید یسری ها ندونن ولی برای من همش گفتی اما یکم دقت کن ...

قربونت برم عزیزم اشکم را جاری کردی الان😭 درسته خدا خیلی دستم را گرفت آبجی اینقدر اوضاع شوهرم وحشتناک شده بود که نگم برات 😔شکر که بهتر شد یه روزی همونجور کع قبلا گفتم همه چیز را برات میگم با جزییات که شاید باور نکنی🥺عزیزم فقط برای بچه هام دلم میسوزه وگرنه من از این دنیا هیچی نمیخوام بازم منت بزار عزیزم و دعام کن💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونت برم عزیزم اشکم را جاری کردی الان😭 درسته خدا خیلی دستم را گرفت آبجی اینقدر اوضاع شوهرم وحشتنا ...

منت چی با عشق بشرط لیاقت دعا میکنی که همگی کنار هم شاد و عاشق و سالم باشید و عروسی بچه هات ببینی و کیفش ببری

نترس فقط از خدا بخواه عزیزم

ای بابا هنوز یکسال نشده بروای یو ای؟؟ نمیشه شوهرت عمل کنه؟ الهی امام زمان کمکت کن اینجا به کاربر ف ...

سلام عزیزم چی بگم اجی از همه جا واسم میباره دکتر بهم گفت طبیعی احتمالش خیلی کمه خودت حالت خوبه عزیزم اقا محمد حالش چطوره این چند وقت همش واسش صلوات فرستادم  این چندوقت گوشیم خاموش بود هرجا گوشی پیدا میکردم میومدم تاپیکت خبرا رو میخوندم

سلام عزیزم چی بگم اجی از همه جا واسم میباره دکتر بهم گفت طبیعی احتمالش خیلی کمه خودت حالت خوبه عزیزم ...

عزیزمی سلام طلا

معلوم کجایی

گفتم الان دیگه خودت کشتی با گریه

دکتر مگه خداست

توکل بکن بخدا و از اون بخواه فقط

محمدم همونجوری اجی

@پریااای     عزیزم میشه داداش جوون منم بزاری تو لیست شفا نارسایی قلبی داره تحت نظره که ...

انشالله ک شفا بگیره عزیزدلم من مسئول اون تاپیک ک میگی نیستم واسشون صلوات میفرستم انشالله زودتر خوب بشن

عزیزمی سلام طلا معلوم کجایی گفتم الان دیگه خودت کشتی با گریه دکتر مگه خداست توکل بکن بخدا و از ا ...

حالم ک خوب نبود ولی زیاد گریه زاری نکردم اجی گوشیم خراب بود بخدا همش خاموش بود بدتر دیوونه شدم از تنهایی یگانه اون دستگاه رو ازش جدا کردن واسه تنفسش اره؟