2777
2789
اذیت چیه گلم شما ها عزیزای دلم هستید نه گلم منم این سوال چندین بار پرسیدم دکترش فقط گفت تا اخر هفته ...

ممنونم عزیزم 

خداروشکر ان شاءالله حالشون خوبه خوب میشه

این روزای سخت هم بگذره و روز های خوشی و شادی بیاد و کنار هم به خوشبختی و آرامش برسید❤️❤️

سلام بله گلم اومد هیچ تغییری نکرده عزیزم  تو خوبی؟حالت روبراه شد گلی؟؟

ایشالله به همین وقت اذان میای و زودتر اون خبری که منتظرشیم و بهمون میدی من واسه حال روحی خودمم که شده خیلی به شنیدنش احتیاج دارم ...سر نماز دارم واسه ات دعا میکنم عزیز دلم...

شکر عزیزم میگذرونم فعلا🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خواهری شرایطش نیست باشه هم هفته ای یکی دوبار تو خوبی عزیزم سلام بروی ماهت گلی جانم دادگاهت رفت ...

حيف ، كاش مثل اونجا ميزاشتن 

قربونت مرسي ، ديروز دادگاه داشتم، الانم اومدم لايحه بزنم، هنوز قاضي راي صادر نكرده، تو دلشكسته اي دعا كن واسه دوتا مسئله اي كه قاضي ميخواد تصميم بگيره درخواستي كه من دادمو قبول كنه.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

گلم هميشه مداومت بر عبادات اثرش رو بيشتر ميكنه ميتونى شب هاى جمعه يا روز جمعه بخونى يعنى هفته اى يكب ...

مرسی عزیزم 😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

حيف ، كاش مثل اونجا ميزاشتن  قربونت مرسي ، ديروز دادگاه داشتم، الانم اومدم لايحه بزنم، هنوز قا ...

🤲🏻🤲🏻 ابهترین ها برات رقم بخوره عزیزم  شک نکن

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

🤲🏻🤲🏻 ابهترین ها برات رقم بخوره عزیزم  شک نکن

مرسي عزيزم الهي امين 

همچنين واسه خودت گلم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دیروز دکتر بودم یگانه گفت وضعیت شوهرت خوب نیست برو آی یو آی کن 😔اخه چرا همش مشکل جدید واسم درست میش ...

ای بابا هنوز یکسال نشده بروای یو ای؟؟

نمیشه شوهرت عمل کنه؟

الهی امام زمان کمکت کن اینجا به کاربر فکر زیبا بگو ۵شنبه ها بذارت تو لیست شفا الهی ی در برکت برات باز بشه بخدا منم بهش گفتم هرکار کردیم تگ نشدی که نشدی

از حضرت علی (ع) روایت شده است: که حضرت نمازی را برای کسانی که قصد ازدواج دارند و میخواهند همسر خوبی ...

منون بابت مهربونی هات عزیزدلم

خواهری لطفا لطفا این همه دوست گلم حدیث و همسرش برای لیست شفا بذار

@پریااای