2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤❤❤❤❤❤❤ دوستان ختم انعام گذاشتن برای یک مادر جوان لطفا شرکت کنید https://www.ninisite.com/discuss ...

روايتى از امام صادق(ع) آمده است كه هرگاه 

حاجت مهمّى داشته باشى به گونه اى كه 

از نظر روحى در فشار شديد باشى، 

دو ركعت نماز بخوان و پس از نماز، 

سه بار تكبير و سپس تسبيح حضرت زهرا(س)

را بگو، آنگاه به سجده برو و صد مرتبه بگو:

«يا مَوْلاتى يا فاطِمَةُ اَغيثينى» 

سپس سمت راست صورت را بر زمين بگذار 

و همين جمله را صد بار بگو، 

بار ديگر به سجده برو و همين جمله را 

صدمرتبه بگو سپس سمت چپ صورت

را به زمين بگذار و صد مرتبه همين جمله 

رو بگو و سپس دوباره به سجده رفته و

صد وده مرتبه همين جمله را بگو، 

(مجموعاً پانصد و ده مرتبه مى شود)

سپس حاجت خود را از خداوند بخواه 

كه ان شاءاللّه برآورده مى سازد. 

(و حضرت زهراى مرضيّه(س) ان شاءاللّه

در پيشگاه خداوند براى برآمدن آن حاجت، 

شفاعت خواهد نمود).

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فدات بشم فعلا که دستگاه دو ۴۸ساعت جدا کردن ببینیم خدا چی میخواد

سلام خاهری 

خبر جدید هست ازش؟؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم ممنون از لطفت من سر کارم برای همین دیر جواب دادم شوهرم زنگ زد گفت رفته دادگاه خدا را شکر ...

عزیزم‌ خدا روهزارمرتبه  شکر .ان شاءالله  زندگیتون پر از خیر وبرکت وسلامتی باشه 🌺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
روايتى از امام صادق(ع) آمده است كه هرگاه  حاجت مهمّى داشته باشى به گونه اى كه  از ...

سلام خانم گل خوبید.عزیز میشه لطف کنید تو ختم شفا اسم یه گل دختر رو که الان بیمارستان بستری هستن رو هم اضافه کنید.یه دنیا ممنون.اسمش هستی  عزیزم.🌹

فدات بشم فعلا که دستگاه دو ۴۸ساعت جدا کردن ببینیم خدا چی میخواد

سلام شکر،شکر،شکر.یگانه جانم امیدوارم از این به بعد قطار زندگیت روی ریل خوشبختی حرکت کنه وفقط تو ایستگاه شادی وسلامتی توقف داشته باشه عزیزم.🌹