2777
2789

بچه ها امروز تو را خدا برام دعا کنید تا ظهر صلوات بفرستید برای اون شش میلیون بدهی امرور دادگاهه شوهرم دعا کنید حکم جلب و زندان نده تو را قران دعا کنید شوهرم مریضه خواهش میکنم دیروز حساباش را مسدود کردن منتظر یارانه امشب بودیم یکم خوراکی برای خونه بخریم چون پولی نداشتیم دیگه حالا میترسم ببرنش زندان شما را بخدا دعا کنید 

بچه ها امروز تو را خدا برام دعا کنید تا ظهر صلوات بفرستید برای اون شش میلیون بدهی امرور دادگاهه شوهر ...

گلم توكل به خدا 

منتظر خبرهاى خوبت هستم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها امروز تو را خدا برام دعا کنید تا ظهر صلوات بفرستید برای اون شش میلیون بدهی امرور دادگاهه شوهر ...

از بالن آرزوها چه خبر؟

گلم توكل به خدا  منتظر خبرهاى خوبت هستم.

سلام عزیزم ممنون از لطفت من سر کارم برای همین دیر جواب دادم شوهرم زنگ زد گفت رفته دادگاه خدا را شکر قاضی آدم خوبی بوده گفته قسطی پرداخت کن بعد ب شوهرم گفته چقدر ماهبانه میتونی بدی شوهرم جریان بیماری و بیکار بودن و اینا را گفته بعد قاضی بهش گفته همون یارانه خودت را ماه ب ماه پرداخت کن از شما دوستای عزیزم که دعام کردید ممنونم خدا اجرتون بده💙

فدات بشم فعلا که دستگاه دو ۴۸ساعت جدا کردن ببینیم خدا چی میخواد

وای خدا را شکر إن شاالله اینقدر حالش بهبود پیدا کنه که دیگه هیچ دستگاهی نخواد الهی بزودی یه معجزه بزرگ برات رقم بخوره قشنگم

سلام عزیزم ممنون از لطفت من سر کارم برای همین دیر جواب دادم شوهرم زنگ زد گفت رفته دادگاه خدا را شکر ...

گلم ديدى خدا چقدر هوات داشته. 

سلام عزیزم ممنون از لطفت من سر کارم برای همین دیر جواب دادم شوهرم زنگ زد گفت رفته دادگاه خدا را شکر ...

خداروشکر عزیزدلم 😍🙏 خوشحال شدم برات 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿