2777
2789
منا فراموش کردین صدا کنین توی این تاپیک الان نگاه کردم 😔

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد میخونم به شرط لیاقت حتما دعات میکنم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد ...

سلام عزیزم،  لطفا اگه خوندی،  اگر ممکنه منو هم دعا کن💔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد ...

قربونت برم عزیزم خیلی نیاز به دعای شما خواهرای گلم دارم منت میزارید تو این روزای سخت زندگیم بیادم هستید 💙😘

سلام عزیزم،  لطفا اگه خوندی،  اگر ممکنه منو هم دعا کن💔

به روی چشم گلم منم محتاجم به دعای شما خوبان 

اگه مایل بودید اسمتونو بگید 🤲🏻❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

قربونت برم عزیزم خیلی نیاز به دعای شما خواهرای گلم دارم منت میزارید تو این روزای سخت زندگیم بیادم هس ...

خدانکنه عزیزم   

انشالله روزای شاد زندگیت شروع میشه و این سختی ها تموم میشه 🤲🏻❤️ 

منم محتاجم به دعات عزیزم با دل پاکت منم دعا کن 🤲🏻❤️

به روی چشم گلم منم محتاجم به دعای شما خوبان  اگه مایل بودید اسمتونو بگید 🤲🏻❤️

ممنون عزیزم،  اسمم مهری سادات💔

منم واسه شما آیت الکرسی میخونم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ممنون عزیزم،  اسمم مهری سادات💔 منم واسه شما آیت الکرسی میخونم💚

به روی چشم حتما به یادتم 

مرسی عزیزم 😍😘❤️

سادات خانم منم دعا کن بحق جدت

من همیشه دعاگوی شما و آقا محمد هستم،  البته ب شرطی ک لایق باشم

عزیزم ایشالا که حالت خوب باشه و زود تر هم بهوش بیان . من همیشه میام اینجا و سر میزنم عزیزم. همیشه هم دعا میکنم برات . امیدت به خدا رو از دست نده . من خودم زیاد معجزه هاش و داخل زندگیم دیدم . وقتی دیگه هیچ امیدی نداشتم و باز صداش زدم ، حضورش و حس کردم . امروز خدا منو از شرایطی نجات داد که نمیتونی فکرش و بکنی.. فقط خودش بهم رحم کرد..دقیقا وقتی که بهش گفتم خدایا خودت نجاتم بده ، واقعا نجات پیدا کردم و جون سالم به در بردم 

عزيزم سوره حشر تا چهل و يك شب بعد نماز عشاء بخون يك شب هم قطع نكن براى همه ى حاجت ها اثر عظيم داره.& ...

من همیشها سه اخر اخرش ک مخصوص اسم های خداس رو  توی بعد پایان نمازشبم میخونم  فقط اون سه ایه رو بنظرت باز موردی داره؟   (البته اگ ریا نباشه یوقت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖