2777
2789
منا فراموش کردین صدا کنین توی این تاپیک الان نگاه کردم 😔

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد میخونم به شرط لیاقت حتما دعات میکنم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد ...

سلام عزیزم،  لطفا اگه خوندی،  اگر ممکنه منو هم دعا کن💔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم من شما رو خاطرم از سختی ها و مشکلاتت آگاهم  همیشه به یادتم .  امشبم خدا بخواد ...

قربونت برم عزیزم خیلی نیاز به دعای شما خواهرای گلم دارم منت میزارید تو این روزای سخت زندگیم بیادم هستید 💙😘

سلام عزیزم،  لطفا اگه خوندی،  اگر ممکنه منو هم دعا کن💔

به روی چشم گلم منم محتاجم به دعای شما خوبان 

اگه مایل بودید اسمتونو بگید 🤲🏻❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

قربونت برم عزیزم خیلی نیاز به دعای شما خواهرای گلم دارم منت میزارید تو این روزای سخت زندگیم بیادم هس ...

خدانکنه عزیزم   

انشالله روزای شاد زندگیت شروع میشه و این سختی ها تموم میشه 🤲🏻❤️ 

منم محتاجم به دعات عزیزم با دل پاکت منم دعا کن 🤲🏻❤️

به روی چشم گلم منم محتاجم به دعای شما خوبان  اگه مایل بودید اسمتونو بگید 🤲🏻❤️

ممنون عزیزم،  اسمم مهری سادات💔

منم واسه شما آیت الکرسی میخونم💚

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ممنون عزیزم،  اسمم مهری سادات💔 منم واسه شما آیت الکرسی میخونم💚

به روی چشم حتما به یادتم 

مرسی عزیزم 😍😘❤️

سادات خانم منم دعا کن بحق جدت

من همیشه دعاگوی شما و آقا محمد هستم،  البته ب شرطی ک لایق باشم

عزیزم ایشالا که حالت خوب باشه و زود تر هم بهوش بیان . من همیشه میام اینجا و سر میزنم عزیزم. همیشه هم دعا میکنم برات . امیدت به خدا رو از دست نده . من خودم زیاد معجزه هاش و داخل زندگیم دیدم . وقتی دیگه هیچ امیدی نداشتم و باز صداش زدم ، حضورش و حس کردم . امروز خدا منو از شرایطی نجات داد که نمیتونی فکرش و بکنی.. فقط خودش بهم رحم کرد..دقیقا وقتی که بهش گفتم خدایا خودت نجاتم بده ، واقعا نجات پیدا کردم و جون سالم به در بردم 

عزيزم سوره حشر تا چهل و يك شب بعد نماز عشاء بخون يك شب هم قطع نكن براى همه ى حاجت ها اثر عظيم داره.& ...

من همیشها سه اخر اخرش ک مخصوص اسم های خداس رو  توی بعد پایان نمازشبم میخونم  فقط اون سه ایه رو بنظرت باز موردی داره؟   (البته اگ ریا نباشه یوقت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖