2777
2789
سلام مهربونم دورت بگردم بله از همون شب که یادم دادی دارم میگم خواهری تازه با دکتر محمد حرف زدم گفت ...

خدانكنه الهى سلامت و حاجت روا و عاقبت بخير باشى. 

گلم نگران نباش به لطف خدا و دعاى چهارده معصوم ع خوشى هاى زندگيت به زودى ميرسن. 

به لطف و نظر رحمت خدا فقط منتظر خبراى عاليت هستم   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدانكنه الهى سلامت و حاجت روا و عاقبت بخير باشى.  گلم نگران نباش به لطف خدا و دعاى چهارده معصو ...

ععزیزدلمی❤❤

ترو خدا همیشه انرژی های مثبتت برام بفرست حالم خوب میکنی خواهری😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععزیزدلمی❤❤ ترو خدا همیشه انرژی های مثبتت برام بفرست حالم خوب میکنی خواهری😢😢😢

عزيزم الهى هميشه حالت خوب باشه. 

گلم هميشه در خدمتم. 

گلم به لطف خاصه الهى روزهاى خوبت به زودى زود به دعاى امام حسين ع ميرسه. دلت روشن باشه. 

گلم الهى از شادى الهى اينقد وجودت شاد بشه كه هيچ چيز غمگينش نكنه. الهى نور اميد سراسر وجودت فرا بگيره. 

الهى از شفاخونه الهى شفا و درمان براى آقا محمد برسه. 

دورت بگردم که اینقدر خوبی و شیرین زبون و مهربون حرفلت روحم زنده میکن بخدا

خدا نكنه الهى سلامت و عاقبت بخير باشى. 

شما خيلى به من لطف دارى و با چشم زيبا بينت به من نگاه ميكنى. 

گلم سنگينى يعنى بعضى اوقات براى دادن درجات معنوى امتحانات سخت سر راهمون قرار ميگيره كه شايد نتونيم ا ...

چقدر قشنگ توضیح دادی  مرسی عزیزم 

من خودم که همیشه سوره ی حشر و نمیخونم  شاید هفته دو بار  قبل خواب میخونم  و واقعا حالمو خوب میکنه 

الان باتوجه به توضیحاتی که دادین  بیشتر به این باور رسیدم که این اتفاقی که برا آقا محمد افتاده چیزی جز امتحان الهی برای یگانه نیست 

چون یگانه میگفت. سه سال پشت سرهم میخونده 🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چقدر قشنگ توضیح دادی  مرسی عزیزم  من خودم که همیشه سوره ی حشر و نمیخونم  شاید هفته د ...

بله گلم ما انسانهاى عادى البته منظورم خودم هستم تحمل بعضى از امتحانها برامون سخته. 

هفته اى چند شب عاليه يا ختم چهل و يك روزه براى حاجت. 

بله گلم ما انسانهاى عادى البته منظورم خودم هستم تحمل بعضى از امتحانها برامون سخته.  هفته اى چن ...

نه عزیزم این جه حرفیه همه ی ما انسان های عادی هستیم ما اگه ایمان قوی به خدا داشتیم میتونستیم کوه رو جابه جا کنیم واقعا نداریم. 

از خدا میخوام هیچ وقت مارا با امتحانای سخت  آزمایش نکن. که من خودم به شخص بعید میدونم سر بلند ازش عبور کنم . 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نه عزیزم این جه حرفیه همه ی ما انسان های عادی هستیم ما اگه ایمان قوی به خدا داشتیم میتونستیم کوه رو ...

الهى آمين. 

من هميشه موقع دعا ميگم خدايا ما رو به امتحان سخت آزمايش نكن.  الهى هميشه در پيشگاه خدا سربلند باشى. 

سلام مهربونم دورت بگردم بله از همون شب که یادم دادی دارم میگم خواهری تازه با دکتر محمد حرف زدم گفت ...

سلام عزیزم چ خبر خوبی دادی إن شاالله که دیگه نیازی به اون دستگاه نداشته باشه و بزودی خبر بهوش اومدنش را بهمون میدی💙