2777
2789
چشمات پر نور و روشن به بين الاحرمين

ووای 😍😍 رفتم داخل تاپینک‌ نماز شبم که نام کاربرا را  بنویسم که دیدم یکی از کاربرا  پیام داده. حاجت گرفته و خونه دار شدن    پیامشو الان دیدم ذوق کردم 😅😍🤲🏻 

الهی هزار مرتبه شکر 🤲🏻 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ووای 😍😍 رفتم داخل تاپینک‌ نماز شبم که نام کاربرا را  بنویسم که دیدم یکی از کاربرا  پیام ...

خداروهزاران مرتبه شكر خداروشكر خداروشكر خوشحالم كردى الهى خدا خوشحالى بت بده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروهزاران مرتبه شكر خداروشكر خداروشكر خوشحالم كردى الهى خدا خوشحالى بت بده. 

قربونت عزیزم 😘😍❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام قشنگم تو خوبی بهترم شکر خدا محمدمم شکر خدا فعلا شرایطش ثابت امروز یکمی اکسیشزنش اومده بود بال ...

خدا رو شکر که با اون شرایط ریه اش انقدر سریع سطح اکسیژنش بهبود داشت🙂ایشالله تا چند روز دیگه ضریب هوشیاری اش هم میاد بالا بالاخره بعد این مدت یه نفس راحت میکشی یگانه روزای خوبت میرسن خواهری😀

عزيزم سوره حشر تا چهل و يك شب بعد نماز عشاء بخون يك شب هم قطع نكن براى همه ى حاجت ها اثر عظيم داره.& ...

عزیزم ختمش شرایط خاصی نداره؟ یعنی موقع عذر شرعی هم میشه خوند و اینکه خوندنش تایم خاصی نداره؟

عزیزم ختمش شرایط خاصی نداره؟ یعنی موقع عذر شرعی هم میشه خوند و اینکه خوندنش تایم خاصی نداره؟

بعد نماز عشاء بخونيد البته نماز عشاء رو اول وقت عشاء بخونيد نه بگذاريد آخر شب اينها همه در استجابت موثر هستن. 

موقع عذر لباستون تميز باشه و خيلى عذر ميخوام تازه پد عوض كرده باشيد وضو بگيريد يه دستكش بپوشيد كه دستتون به خط قرآن نخوره. 

مشكلتون خيلى حاد هست؟

@پریااای     عزیزم میشه داداش جوون منم بزاری تو لیست شفا نارسایی قلبی داره تحت نظره که ...

عزيزم حتما ميذارم گلم 

گلم ایشون مسئول نیستم کاربر فکر زیبا مسئولش

سلام يگانه جان عزيزم اومدم احوالت بپرسم پيام دوستمون هم ديدم. 

گلم خوبى؟

صلوات امام رضا ع رو ميگى؟

گلم نبايد هرشب ميخوندى سنگينى داره مداومت پشت سر همش. 

سلام عزیزم 

از کجا میگید سنگینی داره ؟ من حتی روایت از امام علی خوندم که گفتن هرکس قبل خواب  حشر بخونه اگه بمیره شهید میشه و خداوند فرشته های برای  او نازل میکنه تا خود صبح از او‌ مراقبت کنند. 

من خودم تقریبا هرشب میخوندنم یعنی دیگه نخونم🤔🥲

اگه یه شب در میون بخونم چی مشکلی نیست ؟. 

سلام عزیزم  از کجا میگید سنگینی داره ؟ من حتی روایت از امام علی خوندم که گفتن هرکس قبل خواب &n ...

گلم سنگينى يعنى بعضى اوقات براى دادن درجات معنوى امتحانات سخت سر راهمون قرار ميگيره كه شايد نتونيم ايمانمون رو حفظ كنيم وگرنه خيلى بزرگان هر روز مسبحات رو ميخونن. 

چون در سه آيه آخر سوره حشر اسم اعظم الهى وجود داره و بسيار از نظر معنوى اثر گذاره. 

بخاطر همين ميگن تحت نظر استاد باشيد. 

چون بعضى اوقات ما آمادگى بعضى امتحانهاى الهى رو نداريم و نا آگاهانه باعث ميشيم در اثر ابتلاعاتى كه رشد معنوى به ما ميدن ايمانمون ضعيف بشه. 

ولى ختم چهل و يك روزه اش عاليه. 

گلم اگر امتحانات الهى برات زياد نشده از اون موقع كه مداومت كردى و ايمانت مورد امتحان سخت واقع نشده ادامه بده. 

چون بعضى اوقات خودم رو ميگم با بعضى امتحانات معنوى كم ميارم بخاطر همين عبادت خيلى زياد و بعضى ختم هاى سنگين كار هر كس نيست هر انسانى كم كم ميتونه ظرفيت معنويش رو بالا ببره. 

نميدونم تونستم منظورم برسونم يانه؟

البته اگه ميخوايد بازم براتون ميپرسم براى خودم كه مداومت خيلى مزايا داشت ولى امتحان هم زياد داشت. 

بخاطر همين الان فقط ختمش ميگيرم. 

اگه بعد پايان ختمت ده روز بعد دوباره ختم بگيرى هم مشكلى نداره. 

يعنى بهتره بين پايان و شروع دو ختم يك هفته فاصله باشه. 

حالا بازم هر طور خودت ميدونى عزيزم يه بار حَمل بر دخالت در امور معنويتون نشه. 

سلام يگانه جان عزيزم اومدم احوالت بپرسم پيام دوستمون هم ديدم.  گلم خوبى؟ صلوات امام رضا ع رو ...

سلام مهربونم دورت بگردم

بله از همون شب که یادم دادی دارم میگم خواهری

تازه با دکتر محمد حرف زدم گفت اگر فردا هم اکسیژنش ثابت بمون ونتیلاتور جدا میکنیم خودش نفس بکشه ببینیم چطور میشه