2777
2789
طفلکی😢😢😢خدا رو شکر خوب شدن  الهی همه دست پر برن از تاپیکت و خودت بزودی بیای و خبر مادر شدنت ...

خداروهزاران مرتبه شكر

گلم دوباره تاپيك سوره كوثر بزن و صدام كن الهى ايندفعه خودت معجزه اش ببينى. 

اگرم خواستى هفته ى ديگه خودم ميزنم. 

خبرش با شما عزيزم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر تو دوران بدی گیر افتادم و حالم بده و تو سیاهی و تاریکی دارم دست و پا میزنم و خیلی وقته هیچ اتف ...

عزيزم ختم شفا دارم اگه تونستى شركت كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خداروهزاران مرتبه شكر گلم دوباره تاپيك سوره كوثر بزن و صدام كن الهى ايندفعه خودت معجزه اش ببينى.&nb ...

تو همین تاپیک های صلواتم که نذر کروم برای امام زمان بزنم هر روز برای همه کوثر میخونم گلم انشاالله تولد حضرت معصومه حتما میزنم 

اینم تاپیک امروز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11016619/تو-دوست-قشنگم-تو-سحرگاه-صبح-جمعه-به-این-تاپیک-دعوتی?postId=289276079

این تاپیک صلوات امروزم هدیه به امام زمان عج 

هرکس حتی یدونه صلوات هم سهیم میشه داخل تاپیکش اعلام کن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11016619/تو-دوست-قشنگم-تو-سحرگاه-صبح-جمعه-به-این-تاپیک-دعوتی?postId=289276079

فدات شم عزیزم فقط اگه میتونی با دل شکسته ات برا منم دعا کن مشکلم حل شه دیگه طاقت ادامه دادن ندارم و ...

عزیزمی بحق این صبح جمعه و بین الطلوعین امام زمان عج دستات بگیره و نگاهت بکن عزیزم 

عزیزم قدم نو رسیدتون مبارک باشه.ان شاءالله زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه وعاقبت به خیر.فقط گلی خواهرتو ...

مررررسی فدات شم ممنون از دعای قشنگت...عزییزم چشم تنهاش نمیذاریم🥰

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
شکر خواهری الان ۵روز فعلا وضعیتش هیچ تغییری نکرده و دکترش امروز میگفت اکسیژنش بیاد بالاتر ونتیلاتور ...

ایشالا ایشالا ک اکسیژنش میاد بالا قربون دل پر از دردت خدا رو قسم میدم ک زود خوب خوب شه

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
عزیزمی بحق این صبح جمعه و بین الطلوعین امام زمان عج دستات بگیره و نگاهت بکن عزیزم 

یانه جان اومدیم مشهد و جزو اولین دعاهام موقع زیارت آقا، شفای آقا محمد شما بود...

به نیتشون سوره یس خوندم و دعاکردم

ان شالله شفای عاجل نصیبشون بشه🤲🏻🌿

توکل بر خدا ... التماس دعا....
یانه جان اومدیم مشهد و جزو اولین دعاهام موقع زیارت آقا، شفای آقا محمد شما بود... به نیتشون سوره یس ...

سلام خواهری 

عزیزم ممنونم ازت مهربونم

زیارتت قبول باش گلم

خدا خیرت بده 💖💖💖💖

شکر خواهری الان ۵روز فعلا وضعیتش هیچ تغییری نکرده و دکترش امروز میگفت اکسیژنش بیاد بالاتر ونتیلاتور ...

الهی شکر عزیزدلم من مطمنم تا محرم آقا محمد به هوش میان و سالم و سلامت میان پیشت قشنگم 

مطمنممممممم خود آقا محمد. هم دارن روز شماری میکنن برا نوکری امام حسین 

روزهای خوب در راه هست انشالله 😍🙏

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

سلام خواهرای گلم میشه امروز برام دعا کنید شش میلیون بدهی ب یه نفری بدهکاربم مامور میاره خواهش میکنم دعا کنید جور بشه وگرنه خدای نکرده شوهرم را میبرند زندان اونم برای شش تومن😭ب هرکس رو زدیم گفتن نداریم تا حالا نشد جور کنیم دعا کنید کسی پیدا بشه قرص بهمون بده 😔

انشالله روز به روز بهتر میشه و چشماشو باز میکنه و دلت شاد میشه من دلم روشنه

خدا هواتو داره مطمعن باش

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...