2777
2789
چشم عزیزم حتما میخونم خیلی بهش نیاز دارم اجی اقا محمد چطوره حالش خبر داری؟

افرین بخون حتما کلا ۱ساعت و نیم وقتت میگیره بعدا حفظ بشی زود تموم میشه

محمدم فعلا عین دیروز خبر جدیدی نشده 😢😢😢

سلام گلم خدا رو شکر بهترم یکم محمدم دکترش گفت عین دیروز فعلا چشم حتما میام 

انشالله به حق امام زمان همه چیز روز ب روز بهتر بشه برا خودتو آقا محمد

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام یگانه جون خوبی 

عزیزم چند روزه حالم ب شدت بده خدا بهم رحم کرد خواهرمو بهمون برگردوند خواهرم سر زایمانش بهوش نمیاد و علاعم حیاتیش میره دکترا سریع میبرنش ای سی یو بمیرم براش خواهرم تا صبح با دستگاه فقط زنده بوده خدارو شکر حالش بهتر میشه و بعد از چندین ساعت میارنش بخش نمیدونی این چند روز من چ لحظه هایی رو طی کردم مردم و زنده شدم 😔

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
سلام یگانه جون خوبی  عزیزم چند روزه حالم ب شدت بده خدا بهم رحم کرد خواهرمو بهمون برگردوند خواه ...

خداروشکر 

چرا مگه عملش با بیهوشی بود یا خودش بیهوش شد

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
سلام یگانه جون خوبی  عزیزم چند روزه حالم ب شدت بده خدا بهم رحم کرد خواهرمو بهمون برگردوند خواه ...

سلام قشنگم خدا رو هزار مرتبه شکر که خواهرت بهتر و چشمت روشن که خاله شدی❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

دیدی خواهری چه درد سختی من ۶۱روز تو این اتیش سوختم و هر لحظه وجودم نابود شده😭😔😔

سلام قشنگم خدا رو هزار مرتبه شکر که خواهرت بهتر و چشمت روشن که خاله شدی❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹 دیدی خواهری چه ...

مهم اینکه خدا آخر محمدو بهت  میده   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الهیی شکرر  عزیزم بخیر گذشته 🤲🏻

قدم نو رسید مبارک 😍😍😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوستان این تاپیک صلوات امروزم هدیه به امام زمان عج 

هرکس حتی یدونه صلوات هم سهیم میشه داخل تاپیکش اعلام کن 

الهی همتون حاجت روا بشید ❤❤❤

خیلی دوستتون دارم🌹🌹🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11009401/تو-دوست-نازنینم-به-این-تاپیک-دعوتی?postId=289107486

سلام قشنگم خدا رو هزار مرتبه شکر که خواهرت بهتر و چشمت روشن که خاله شدی❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹 دیدی خواهری چه ...

فداتشم عزیزمی بخداوندی خدا قسم ک حالتو هزاران هزار مرتبه درک کردم جریان داره بیکار شدم براتون تعریف میکنم ک چ خوابایی میدیدم

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

سلام عزیزم شکر خدا که به خیر گذشته 

قدم نورسیده مبارک عزیزدلم انشالله که قدمش خیر باشه براتون 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿