2777
2789
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 ختم ۵۰۰۰ ایه ی شریفه ی اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُ ...

۱۰۰ تا دیگه هم گفتم با پست چند دقیقه پیش۲۰۰ تا گفتم عزیزم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه هنوز ختم هست ؟ من میخواستم بر دارم که دیدم کاربر ایسون که تاپینک امن یجیب … زده بودن ...

بله گلم تمام شد الهى خير آيات به شما هم برسه و باعث سلامتى و آرامش در وجودتون بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۱۰۰ تا دیگه میگم عزیزم 

ممنون گلم الهى حاجت روا بشى الهى سبب سلامتى و عمر بابركت خودت و همسرت و آقا مهديار گل و همه ى عزيزانتون بشه. 

وای چه خبر خوبی خدا را شکر هزار بار شکر😍ببخشید عزیزم من سر کارم زیاد نمیشه بیام سر گوشی

سلام عزيزم خوبى؟

الهى هميشه خوش خبر باشى الهى هميشه خبرهاى خوب بت برسه. 

عزيزم حالا كه نميتونى استغفار امام صادق ع رو بگى يه كار راحت تر ميگم اگر امكان داره انجام بده. 

چهارسوره " ذاریات طلاق مزمل انشراح "هست که هر روز بخون

اگر هم تونستین شبها سوره واقعه رو بخون

بسيار وسعت رزق داره ولى مداومت حداقل زياد بايد داشته باشى. 

چهار سوره رو صبح قبل رفتن سر كار بخون خيلى زمان ببره صبح يك ربع. 

شب هم سوره واقعه پنج دقيقه زمان ميبره. 

خواهشاً خواهشاً خواهشاً اين خير عظيم و راحت رو از دست نده. 

ممنون گلم الهى حاجت روا بشى الهى سبب سلامتى و عمر بابركت خودت و همسرت و آقا مهديار گل و همه ى عزيزان ...

مرسی از دعای زیباتون خواهری 

ان‌شاءالله خیر دنیا و آخرت نصیب قلب مهربونتون بشه 🤲💞🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

وای چه خبر خوبی خدا را شکر هزار بار شکر😍ببخشید عزیزم من سر کارم زیاد نمیشه بیام سر گوشی

رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) فرمود: چون روزیت کم شود و کارت به پراکندگی گراید، حاجتت را به درگاه حق ببر و نماز استغفار را ترک مکن و نماز استغفار دو رکعت است. در هر رکعت حمد و سوره قدر را بخوان و بعد از قرائت، ۱۵ بار بگو «استغفرالله» و بعد به رکوع که رفتی آن را ده‌بار بگو و مثل نماز جعفر، نماز را تمام کن که همه کارهایت ان‌شاء‌الله به اصلاح آید.

رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) فرمود: چون روزیت کم شود و کارت به پراکندگی گراید، حاجتت را به درگاه حق ببر و نماز استغفار را ترک مکن و نماز استغفار دو رکعت است. در هر رکعت حمد و سوره قدر را بخوان و بعد از قرائت، ۱۵ بار بگو «استغفرالله» و بعد به رکوع که رفتی آن را ده‌بار بگو و مثل نماز جعفر، نماز را تمام کن که همه کارهایت ان‌شاء‌الله به اصلاح آید.

@نازنین1372  @_sepideh756_  @بالن_ارزوها  @مامان،مهدیار  @anare_soorati  
دوستان عزيز. از اين نماز عظيم بهره ببريد به دوستانتون هم پيشنهار بديد روزى بيشتر از پنج دقيقه وقت نميگيره ولى مداومت به اين نماز اثر عجيب دارد. به دوستانتون هم پيشنهاد بديد. 

سلام عزيزم خوبى؟ الهى هميشه خوش خبر باشى الهى هميشه خبرهاى خوب بت برسه.  عزيزم حالا كه نمي ...

سلام آبجی خوبم سوره واقعه را میخونم عزیزم به روی چشم این سوره ها را هم می خونم الهی خدا ب عمر و آبرو و زندگیت برکت بده قشنگم🤗🤗🤗