2777
2789
سلام خواهری بله یکم بهترم عزیزدلم محمدم خدا رو شکر اکسیژنش اومده بالا تر

الحمدالله شکر خدا 

آقا محمد که به هوش اومد انشالله باید کل این جمعی که اینجا هستیم رو شام بده از بس که هر لحظه دلمون رییییییخت 😂

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین چشم گلم روی چشمام خواهری 

خدا چشمت رو نگه داره عزیزدلم 

شوخی کردم همین که خبر به هوش اومدنشون رو بشنویم برامون دنیااااایی ارزش داره همه این روزا رو جبران میکنه

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

ختم ۵۰۰۰ ایه ی شریفه ی

اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ

به نیت شفای یکی از دوستان کاربر فکر زیبا

تعداد قرائت شده ۱۶۰۰ تا

سلام عزیزم  من ۱۰۰تا برمیدارم ❤️🥺 امیدوارم که به زودی هم این بنده خدا هم آقا محمد به هوش بیا ...

ممنون عزيزم الهى تك تك آيات نورى بشن و راه زندگى خودت و عزيزانتون رو روشن كنن و دلتون شاد و پراميد كنن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام خواهری بله یکم بهترم عزیزدلم محمدم خدا رو شکر اکسیژنش اومده بالا تر

ووواییی الهییی شکر 😍😍😍 آقا محمد فهمیده حال تو بهتر شده حال خودشم داره بهتر میشه 😍😍🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ممنون عزيزم الهى تك تك آيات نورى بشن و راه زندگى خودت و عزيزانتون رو روشن كنن و دلتون شاد و پراميد ك ...

عزیزم مگه هنوز ختم هست ؟ من میخواستم بر دارم که دیدم کاربر ایسون که تاپینک امن یجیب … زده بودن تاپینکو بستن گفتم شاید ختم تموم شده . هست بازم ؟؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 ختم ۵۰۰۰ ایه ی شریفه ی اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُ ...

۱۰۰ تا دیگه میگم عزیزم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙