2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم ایشالله بلا به دور هست خواهر  الان بهتری شکر خدا ؟؟  یه نگرانی دیگه به نگرانی ...

ممنونم مهربونم

نترس من دیگه اونقدر پوستم کلفت شده هیچیم نمیشه

فقط دیگه خسته شدم از این وضعیت 😢😢😢😢

ب دعای شما خواهرای گلم بود بخدا وگرنه چیز به این عجیبی محال بود اتفاق بیوفته الهی هر حاجتی داری آبجی ...

مرسي عزيزم واسه دعاي خوبت😍 الهي ١٠٠٠ برابر دعاي خوبت به زندگي خودت برگرده گلم 😘🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مرسي عزيزم واسه دعاي خوبت😍 الهي ١٠٠٠ برابر دعاي خوبت به زندگي خودت برگرده گلم 😘🤲🏻❤️

همه شما خواهرای عزیزمید براتون بحق محمد و آل محمد اول سلامتی خودتون و عزیزانتون بعدم دل خوش میخوام 🥰🥰🥰😍😍😍😍💙💙💙💙🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

۳

لاغرم شده حتما😔

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
@فکرزیبا   خیلی خیلی ممنون ازت عزیزجان خدا تیر دنیا و آخرت رو نصیبت کنه🤲🏻🌿 متاسفانه من دی ...

گلم اين كاربرى كه تگ كردى من نيستم. 

گلم شما لطف و محبت دارى. عزيزم الهى خبر سلامتى مادر محترمتون رو بديد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

@نازنین1372  

سلام گلم يكى از دوستان گفتن فاميلشون تصادف كرده رفته تو كما ميشه تو تاپيكت لطف كنى بگى پنج هزار "ام يجيب" بردارن شرمنده امشب خودم مهمان دارم نميتونم تاپيك بزنم و مديريتش كنم. 

اگه اين لطف بزرگ در حقم كردى پيام بده بين كارام ميام سر ميزنم.

مرسي عزيزم نه خداروشكر خوبه ، ولي بد لرزيد اصلا به ٤.٦ ريشتر نميخورد ، نصفه شبي همسايه ها اومده بودن ...

خداروشکر بخیر گذشته 😢🤲🏻

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام گلم يكى از دوستان گفتن فاميلشون تصادف كرده رفته تو كما ميشه تو تاپيكت لطف كنى بگى پنج هزار "ام يجيب" بردارن شرمنده امشب خودم مهمان دارم نميتونم تاپيك بزنم و مديريتش كنم. 

اگه اين لطف بزرگ در حقم كردى پيام بده بين كارام ميام سر ميزنم.
@blueeeesky  

@بالن_ارزوها
اگه شما هم ميتونيد كمك كنيد اينكار انجام بشه. 

سلام گلم يكى از دوستان گفتن فاميلشون تصادف كرده رفته تو كما ميشه تو تاپيكت لطف كنى بگى پنج هزار "ام ...

من ۱۰۰تا برمی‌داریم الهی زودتر از کما خارج بشن عزیزم ببینم میتونم تگ کنم اگه واسم درست شده بود حتما انجام میدم

من ۱۰۰تا برمی‌داریم الهی زودتر از کما خارج بشن عزیزم ببینم میتونم تگ کنم اگه واسم درست شده بود حتما ...

گلم ممنون عزيزم محبتت رو فراموش نميكنم. 

حتما برو عزیزم . یگانه جون نمیدونم ب شما گفتم یا فکر زیبا یادته ده روز پیش یخچالمون خراب شد و پول تع ...

عزیزم امیدوارم معجزه های خدا به زیباترین وبهترین شکل مهمون هر روز زندگیتون باشه🌺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙