2777
2789
حتما برو عزیزم . یگانه جون نمیدونم ب شما گفتم یا فکر زیبا یادته ده روز پیش یخچالمون خراب شد و پول تع ...

خداروهزاران مرتبه شكر

الهى همه ى مشكلاتتون از راه بى گمان حل بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما برو عزیزم . یگانه جون نمیدونم ب شما گفتم یا فکر زیبا یادته ده روز پیش یخچالمون خراب شد و پول تع ...

همين هم به ف. ا. ل نيك بگير. 

الهى خير و بركت به زندگيتون بباره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@nilooooofariiii    براس سلامتی دختر کوچولوش که بیمار @91darya    برای سلا ...

خییلیییی ممنونم که وسط این همه مشغله فکری یادماهم بودی.. ممنونم ازت🤲🏻🌿🌿🌿🌿🌿

توکل بر خدا ... التماس دعا....

خدا رو شکر

الحمدلله

فقط کافیه خدا بخواد... زودتر از چشم برهمزدنی شرایط خوب فراهم میشه

خدا رو شکر الحمدلله فقط کافیه خدا بخواد... زودتر از چشم برهمزدنی شرایط خوب فراهم میشه

ممنون عزیزم قطعا همین طوره دعاهای شما خواهرای گلم خیلی تاثیر داشت بازم منت بزارین و دعام کنین💙🙏🏻

@فکرزیبا خیلی خیلی ممنون ازت عزیزجان

خدا تیر دنیا و آخرت رو نصیبت کنه🤲🏻🌿 متاسفانه من دیر رسیدم و سهمی از شریک بودن برای این همه دعای خیر وشفا بهم نرسید.. ولی شما محبت کردین و برای مادرم دعا کردین....

امیدوارم همیشه سلامت و پررزق و پرروزی باشین🤲🏻🌿

دورت بگردم اره بمن گفتی قشنگم اون روز حالت بد بود تو خصوصی بهم گفتی

خدا رو هزار مرتبه شکر

بله گلم اینا همش نشونه خداست 😢😢😢

دورت بگردم اره بمن گفتی قشنگم اون روز حالت بد بود تو خصوصی بهم گفتی خدا رو هزار مرتبه شکر بله گلم ...

فدات عزیزم تو این شرایط خدا یه نگاه ویژه بهم کرد آبجی چون هوا رو ب گرمیه و بدون یخچال واقعا نمیشد سر کرد الهی خدا معجزه زیبای زندگیت را همین روزا بهت هدیه کنه قشنگم😘😘😘

بخدا دیگه دست خودم نیست این سرماخوردگی چه بدونم کرونا کشته منو تبش من ۱۲ساعت فلج کرد😭😭تا ۶صبح سوخت ...

اخی عزیزم ایشالله بلا به دور هست خواهر 

الان بهتری شکر خدا ؟؟ 

یه نگرانی دیگه به نگرانی هامون اضافه کردیا توروخدا تو دیگه مراقب خودت باش 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم برات 😍😍❤️❤️

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

چقدر جالب عزيزم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦