2777
2789
عزیزم شما تنگی نفستون خوب شد ؟ 

خيلى بهتر شدم خداروشكر الان چند روزه اذيت نيستم.  

ولى بيست و سوم نوبت دكتر گرفتم ميرم كه ببينم چى ميگن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بخدا من حال ندارم ی لیوان اب بخورم عجب کارهای سختی😢😢😢😢 این اولی که گفتی چی هست؟؟اولین بارم میشن ...

يه گياه هست خيلى سينه و گلو رو آروم ميكنه. 

خب حداقل آلتادين و لوراتادين بخر بخور. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش میکنم جای تعریف میخواد داماد بپرونه🤕🤕🤕🤕

😆😆😆

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خيلى بهتر شدم خداروشكر الان چند روزه اذيت نيستم.   ولى بيست و سوم نوبت دكتر گرفتم ميرم كه ...

الهی هزار مرتبه شکر از مواد شوینده اینطور که گفتین خییلی استفاده میکنید  رعایت کنید عالی ترم میشید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

آسمورال که میگی گلم همون مونته لوکاست در واقع این خودمم سر کرونا خوردم لزش عصر ها ی جلد نقره ای دار ...

اره عزیزم آفرین الان برا خس خسی که میگی خوبه بخوری 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😔هوشیارش چند؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ففدات بشم خواهری شبنم بویاییم از صبح کلا از بین رفته 😢😢توکل بخدا میخورم ولی تاثییر نداره یعنی ل ...

حتما دکتر برو گلم 

دارو بده زودتر خوب میشی عزیزم 

یه سرم بزنه خیلی حالت بهتر میشه 

هر چی تو خونه بخوری اثر داروهای دکتر رو نداره 🥺🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام خواهری شرمنده دیر چواب دادم بدجور تب کردم😭😭😭غروب به بعد اکسیژن محمد باز افت کرده و همش زیر ۷ ...

توکل به خدا قشنگم همه چیز دست خدا هست

آروم باش توروخدا داری خودت رو از بین میبری یگانه 

اینجوری میخوای بری استقبال آقا محمد ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿