2777
2789
عزیزم شما تنگی نفستون خوب شد ؟ 

خيلى بهتر شدم خداروشكر الان چند روزه اذيت نيستم.  

ولى بيست و سوم نوبت دكتر گرفتم ميرم كه ببينم چى ميگن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بخدا من حال ندارم ی لیوان اب بخورم عجب کارهای سختی😢😢😢😢 این اولی که گفتی چی هست؟؟اولین بارم میشن ...

يه گياه هست خيلى سينه و گلو رو آروم ميكنه. 

خب حداقل آلتادين و لوراتادين بخر بخور. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلاکش میکنم جای تعریف میخواد داماد بپرونه🤕🤕🤕🤕

😆😆😆

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خيلى بهتر شدم خداروشكر الان چند روزه اذيت نيستم.   ولى بيست و سوم نوبت دكتر گرفتم ميرم كه ...

الهی هزار مرتبه شکر از مواد شوینده اینطور که گفتین خییلی استفاده میکنید  رعایت کنید عالی ترم میشید 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

آسمورال که میگی گلم همون مونته لوکاست در واقع این خودمم سر کرونا خوردم لزش عصر ها ی جلد نقره ای دار ...

اره عزیزم آفرین الان برا خس خسی که میگی خوبه بخوری 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😔هوشیارش چند؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ففدات بشم خواهری شبنم بویاییم از صبح کلا از بین رفته 😢😢توکل بخدا میخورم ولی تاثییر نداره یعنی ل ...

حتما دکتر برو گلم 

دارو بده زودتر خوب میشی عزیزم 

یه سرم بزنه خیلی حالت بهتر میشه 

هر چی تو خونه بخوری اثر داروهای دکتر رو نداره 🥺🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام خواهری شرمنده دیر چواب دادم بدجور تب کردم😭😭😭غروب به بعد اکسیژن محمد باز افت کرده و همش زیر ۷ ...

توکل به خدا قشنگم همه چیز دست خدا هست

آروم باش توروخدا داری خودت رو از بین میبری یگانه 

اینجوری میخوای بری استقبال آقا محمد ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿