2777
2789
عزيزم الهي خدا هم به خودت هم به محمدت سلامتي بده 🤲🏻❤️ اره عزيزم، هيچ وقت به اندازه الان انقدر بي ...

گگلی کم خونی یا کمبود ویتامین دی یا کم کاری تیروئید اینا رو نداری؟؟؟؟۳تا عاملی هستند که باعث میشه حالت بد بشه

سلامت باشی گلم  عناب دم کن بخور خیلی خوبه برای صاف شدن  سینه  به دونه بخور  ا ...

ففدات بشم خواهری

شبنم بویاییم از صبح کلا از بین رفته 😢😢توکل بخدا

میخورم ولی تاثییر نداره

یعنی لبام تموم چاک چاک شده تو تب بالا

ببنبم عین دلقک سیرک سرخ سرخ 🤕🤕🤒🤒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گگلی کم خونی یا کمبود ویتامین دی یا کم کاری تیروئید اینا رو نداری؟؟؟؟۳تا عاملی هستند که باعث میشه حا ...

چرا گلم دارم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

سلام عزيزم  ببخشيد دير جوابتو ميدم  اون دفعه پرسيده بودى كه كسي كه بهم گفت چرا انعام نمي ...

فداسرت عزیزم 

این واقعا یه خواب معمولی نبوده  واقعا زیباست  

اون شخصی که بهتون گفت اینو بخونید خودشون  فوت شدن ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ففدات بشم خواهری شبنم بویاییم از صبح کلا از بین رفته 😢😢توکل بخدا میخورم ولی تاثییر نداره یعنی ل ...

یگانه این پیاز خوبه چرا تو انقدر لجبازی میکنی 

نمیفهمم یعنی  تو مریضیو بیشتر میتونی تحمل کنی یا پیازی که باعث خوب شدنت میشه  ؟ 

نصف لیوان اب جوش شده رو بزار خنک‌بشه داخلش مقداری نمک بریز و کمی سرکه سیب 

بعد از دماغ بده داخل دهن و بعد از دهن بده بیرون قشنگ هرچی ویروس تو دماغ و دهن هست میشوره میبره  

به نظر کار خییلی حال بهم زنیه ولی معجزه میکنه به شرط  اینکه خودتو لوس نکنی  انجام بدی  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزيزم  قربونت خودت خوبي؟ چه خبر ؟  حتما عزيزم لايق باشم هميشه دعاگوت هستم گلم ١٦ ا ...

شنیدم مشهد زلزله اومده نگران شما شدم که مشهدی خوبید چیزی نشده ؟؟😢  

اینو قبلا موقع کرونا بهم گفته بودن چندین بار امروز انجام دادم🤕🤕

آفرین  مدام انجام بده پیازم بو کن حرص نده 

سلام خواهری شرمنده دیر چواب دادم بدجور تب کردم😭😭😭غروب به بعد اکسیژن محمد باز افت کرده و همش زیر ۷ ...

قرص لوراتادين دارى؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزيزم  ببخشيد دير جوابتو ميدم  اون دفعه پرسيده بودى كه كسي كه بهم گفت چرا انعام نمي ...

سلام عزيزم ختم انعام براى شفاى بيماران گذاشتم اگه مايل بودى شركت كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم