2777
2789
یعنی یگانه بیاد پست های منا بخونه میکشدم😅

ب نی نی یار میگه حذفت کنه😂😂😂

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بروی ماهت تو خوبی؟؟ خواهری ممنونم از لطف و دعای قشنگت ترو خدا پیش امام رضا رفتی برا من و محم ...

سلام عزيزم 

قربونت خودت خوبي؟ چه خبر ؟ 

حتما عزيزم لايق باشم هميشه دعاگوت هستم گلم

١٦ ام هست عزيزم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

دورت بگردم شبنم جانم فقط میترسم یوقت کرونا نباش چون از غروب همش تب میکنم پیش محمدم رفتم ۲ لایه ماسک ...

ای بابا خدا نکنه 🥺🥺‌

دمنوش زیاد بخور گلم 

مایعات گرم  خیلی زیاد بخور 

شیاف دیکلوفناک بزن تب بر هست 

این دیگه چی بود آخه گرفتارش شدی 🥲ان‌شاءالله زود خوب شی 

تو خونه اسپند هم زیاددود کن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😃😃💪 

سلام عزيزم 

ببخشيد دير جوابتو ميدم 

اون دفعه پرسيده بودى كه كسي كه بهم گفت چرا انعام نميخونى و ميشناسم يا نه؟ اره گلم يكي از اقواممون بود كه خيلي قران ميخونه، حالا جالبيش اينجا بود كه اون موقع نميدونستم انعام دعاس يا سوره قرانه؟ يعنى ميخوام بگم كلا ذهنيتى نسبت به سوره انعام نداشتم و نميشناختم. يادمه از سر خاك برميگشتيم، يه قبري هم بهم نشون داد گفت بخون هديه كن ثوابشو ، ولى من نفهميدم قبر كى بود؟ فقط يادمه بايد اين انعام هارو ثوابش هديه ميشد به افراد فوت شده. من سهم انعام خودمو رفتم بهشت زهرا، پيش شهدا ، اونجا خوندم و هديه كردم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ای بابا خدا نکنه 🥺🥺‌ دمنوش زیاد بخور گلم  مایعات گرم  خیلی زیاد بخور  شیاف دیکلو ...

شنم از ۵تا حالا تب داشتم یعنی دارم میمیرم اونقدر حالم بد دکترم نرفتم اصلا چشمام نمیبینه😭😭😭محمدم باز غروب حالش بد شده اکسیژنش همش زیر ۷۰ 😭😭

دیگه کلا مغزم از کار افتاده 😢😢😢

سلام عزيزم  قربونت خودت خوبي؟ چه خبر ؟  حتما عزيزم لايق باشم هميشه دعاگوت هستم گلم ١٦ ا ...

سلام خواهری دورت بگردم بخدا منم ۳ ۴ روز مریضم هر لحظه ام بدتر شدم

انشاالله امام رضا کارت درست بکن و مشکلت حل بکن

گلی دیر به دیر میای سایت؟؟

سلام یگانه خوبی عزیزم ؟؟ خبر جدید نداری خواهر ؟؟ خودت بهتر شدی ؟؟

سلام خواهری شرمنده دیر چواب دادم بدجور تب کردم😭😭😭غروب به بعد اکسیژن محمد باز افت کرده و همش زیر ۷۰😭😭😭😭😭

شنم از ۵تا حالا تب داشتم یعنی دارم میمیرم اونقدر حالم بد دکترم نرفتم اصلا چشمام نمیبینه😭😭😭محمدم ب ...

شیاف نداری 🥲🥲 تب خیلی بده لعنتی 

پیاز هم خیلی عالیه بذاری کف پاهات که گفتی بدت میاد 

الهی زودتر از تنت خارج بشه ویروس لعنتی 

ای وای دو روز خوب بود که اکسیژنش دوباره افت کرد 🥺🥺🥺 الهی به حق ۱۴ معصوم تا فردا دوباره بره بالا 🤲🤲🤲 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

شیاف نداری 🥲🥲 تب خیلی بده لعنتی  پیاز هم خیلی عالیه بذاری کف پاهات که گفتی بدت میاد  ا ...

قربونت برم مهربونم

با شیاف فعلا زنده ام

قفسه سینم کم کم شروع کرده به خس خس بخدا میترسم کرونا گرفته باشم همش دارو خریدم خونه خوردم😭😭😭😭

عشق منی😘

الان دیدم چی نوشتی عزیزم پس موضوع کنسله.ما برای آقا محمد زن اینجور نمیخوایم آقا ما پشیمون شدیم🤣🤣🤣 ...

داماد مادر مرده از روز اول میدونست و راضی راضی بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭🤕🤕🤕🤕🤕

سلام یگانه عزیز خودم😘 خوبی خواهر؟ وضعیت آقامحمد چطوره؟ 

سلام خواهری 😘❤عزیزدلمی

نه از غروب بدتر شده😭😭😭😭😭😭اکسیژنش زیر ۷۰

خودمم سرما خوردم ۵ ۶ ساعت تب دارم😭😭😭😭همش میترسم کرونا گرفته باشم 😢😢

سلام خواهری دورت بگردم بخدا منم ۳ ۴ روز مریضم هر لحظه ام بدتر شدم انشاالله امام رضا کارت درست بکن و ...

عزيزم الهي خدا هم به خودت هم به محمدت سلامتي بده 🤲🏻❤️

اره عزيزم، هيچ وقت به اندازه الان انقدر بي حوصله نشده بودم، باورت ميشه تايپ كردن انگار واسم سخت شده؟!🤦🏼‍♀️ حوصله جواب دادن به بچه هارو ندارم، يا مثلا دعا ميكردم قبلا واسه كسي  بعد بهش ميگفتم تا خوشحال بشه، اما الان حوصله ندارم بهشون بگم! يا مثلا حوصله حتي شركت تو ختم و دعاهارو ندارم ، دلم ميخواد شركت كنماااا ولي احساس ميكنم توان و حوصلش نيس.

خيلي عجيب شدم يگانه 🥴 

قربونت برم مهربونم با شیاف فعلا زنده ام قفسه سینم کم کم شروع کرده به خس خس بخدا میترسم کرونا گرفته ...

سلامت باشی گلم 

عناب دم کن بخور خیلی خوبه برای صاف شدن  سینه 

به دونه بخور 

از این ورقه ها هست عطاری ها دارن ما بهش میگیم یَلَم 

اینم خیلی خوبه فکر کنم همون ورقه ژلاتین باشه 

حتما بخر بخور 

بلا ازت دور باشه گلم 🥺