2777
2789
مرسیی عزیزم  خییلی کار خوبی میکنی که سفره ی مناجات با خدارو توی سایت پهن کردی   انشا ...

عزيزم حتما اسم كاربريت تو ليست ميذارم. 

براى شركت در ختم هم دعوتت ميكنم مهربانم. 

الهى خودت و عزيزانت هم از اين سفره پر نعمت و رحمت الهى بهره مند بشيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسیی عزیزم  خییلی کار خوبی میکنی که سفره ی مناجات با خدارو توی سایت پهن کردی   انشا ...

بهبود بیماری

امام باقر علیه السلام فرموده است: «هرگاه به بیماری ای دچار شدی و از آن می ترسی که به تو زیان برساند، سوره انعام را قرائت کن، زیرا با قرائت این سوره آنچه از این بیماری بیم داری به تو نخواهد رسید.»

عزیزم همین الان نذر کن که اگه پدرتون نجات پیدا کنه از این وضعیت ، سمنو نذر میدید  من خودم به ش ...

حرز اثر فوق العاده داره. 

عزیزم همین الان نذر کن که اگه پدرتون نجات پیدا کنه از این وضعیت ، سمنو نذر میدید  من خودم به ش ...

عزيزم من بلد نيستم سمنو درست كنم اگه نذر كنم بايد چكار كنم. 

نذرش بلد نيستم ميشه بيشتر در مورد نذر سمنو توضيح بدى. 

سلام عزيزم رو چشمم ميذارم عزيزم مايل هستى اسمت به ليست ختم شفا اضافه كنم؟ ان شاءالله اگر عمرى باقى ...

عزیزم اسم بیمار منم بنویسین لطفا و خودمم تگ کنین میام میخونم 

انشالله بلا و غم و آسیب از همه بدور باشه و شما هم خیر و برکت این حرکت قشنگت رو همیشه در زندگی خودت و عزیزانت ببینی

ممنون 🙏🌹

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
عزيزم حتما اسم كاربريت تو ليست ميذارم.  براى شركت در ختم هم دعوتت ميكنم مهربانم.  الهى خ ...

مرسی عزیزم 

واقعا گاهی وقتا باید هزاران بار خداروشکر کرد به خاطر خلق همچین بنده ی ماهی.  خیییلی خوبید قدر خودتونو بدونید  

خیییلی کار خوبی به ذهنتون رسیده واقعا با اینکار یه روزنه ی امید تو دل بندهای دل شکسته  ایجاد میشه و به خدا نزدیک تر میشن❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بهبود بیماری امام باقر علیه السلام فرموده است: «هرگاه به بیماری ای دچار شدی و از آن می ترسی که به ...

هر روز باید خوند ؟  وقتایی که مشکل شرعی داریم هم میتونیم بخونیم ؟؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم خیلی انجام دادم

۷۰ تاحمد هرروز واسش بخون

دعای گنج العرش

چهل کلید بخون رو آب بپاش روش معجزس

ذکر یا شافی یا من اسمه... بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
عزیزم اسم بیمار منم بنویسین لطفا و خودمم تگ کنین میام میخونم  انشالله بلا و غم و آسیب از همه ب ...

عزيزم اسم ايشون رو همون اول گذاشتم توى ليست. 

چشم حتما دعوتتون ميكنم. 

عزيزم التماس دعا. اگه ممكنه هميشه برام دعا كن. 

عزيزم من بلد نيستم سمنو درست كنم اگه نذر كنم بايد چكار كنم.  نذرش بلد نيستم ميشه بيشتر در مورد ...

عزیزم من خودم سمنو درست نکردم اطرافیان درست کردن تا اونجایی که اطلاع دارم  درست کردنش هم زمان بر و هم سخته به خاطر همین برا حاجت محال اصولا میپزن و  آشنایانمون که برای حاجتشون سمنو پختن واقعا نتیجه دیدن  .   

یه نمونش همسایمون بود که پسرشون تصادف بدی کرد 

تمام بدنش خورد شده بود دکترا امیدی نداشتن و دستگاه رو میخواستن جدا کنند که مادر همین پسر نذر سمنو میکنه تقریبا سه شب طول میکشه سمنو پخته بشه روز آخر پختش  پسرشون به هوش اومد دیگه بعد از اون هر سال نذر سمنو میدن 

روایت هست که هنگام پخت سمنو، حضرت فاطمه زهرا (س) آن شب به خانه می آید و در کار بهم زدن سمنو شرکت می کند.

برای تهیه سمنو نذری،  نیت کرده و قرآن و دعا و نماز می خوانند و هنگام پخت این دسر بسیار صلوات می فرستند و بر این باورند که نباید افرادی که از نظر شرعی غسل به گردن دارند، در تهیه سمنو شرکت کنند. گندم نم دار را در اتاقی می گذارند تا جوانه بزند، سپس گندم جوانه زده را در هاون های سنگی می کوبند و آن را در دیگ روی آتش ریخته و روی آن آب می ریزند.

پس از پختن سمنو روی دیگ، یک سینی بزرگ قرار می دهند و اگر نذر به نیت امامان معصوم باشد روی سینی آیینه و قرآن قرار می دهند و دو رکعت نماز به نیت نذر میخواانند و مناجات با خدا انجام می‌دهند  

در پخت سمنو نذری همسایه ها و آشنایان  نیز شرکت کرده و اگر دعای آنها مستجاب شد، آنها نیز نذر سمنو می کنند

مرسی عزیزم  واقعا گاهی وقتا باید هزاران بار خداروشکر کرد به خاطر خلق همچین بنده ی ماهی.   ...

گلم شما چقد چشمتون زيبا ميبينه. 

چقد مهربونيد و چقد بلند نظر هستيد. 

عزيزم هيچ وقت من از دعاى خيرت محروم نكن. 

هر روز باید خوند ؟  وقتایی که مشکل شرعی داریم هم میتونیم بخونیم ؟؟

نه گلم هر چند تا كه در توانتون هست ولى عدد ختم سوره انعام چهل و يك مرتبه هست اين سوره هارو ميتونى تو دو ماه هم بخونى. 

بهتره باوضو و رو به قبله و با توجه خونده بشه. 

در زمان عذر ميشه قران تلاوت كرد به جز آيات سجده دار  ولى ثوابش كمتره. 

وقتى پاك هستى بخون تا چهل و يك مرتبه بشه. 

حتى اگه دو سه ماه طول بكشه اشكال نداره. 

گلم شما چقد چشمتون زيبا ميبينه.  چقد مهربونيد و چقد بلند نظر هستيد.  عزيزم هيچ وقت من از ...

مرسی عزیزم نظر لطف شماست  

حتما دعاگوتونم 🙏

نه گلم هر چند تا كه در توانتون هست ولى عدد ختم سوره انعام چهل و يك مرتبه هست اين سوره هارو ميتونى تو ...

مرسی عزیزم  😘❤️