2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهیی شکر حالشون بهتر شده🤲🏻  الان میخواین برید دکتر ؟  😭😭😭😭 الهی خدا خودش دستتو&nb ...

ممنون عزیزم بردمش تا بیمارستان یه نیم ساعتی هس اومدیم داروهاش را عوض کرد چی بگم آبجی دیگه کشش ندارم بریدم مگه یه نفر همزمان چند تا مشکل را میتونه ب دوش بکشه 😔باید یه فکری برای پول داروهاشم بکنم 

عزيزم همسرت چطوره؟

ممنون آبجی بد نیست رفتیم بیمارستان دکتر گفت بستری بشه که خودش گفت نه میخوام برم داروهاشا که میخورد عوض کرد البته گفت بره پیش دکتر خودش بهتره واسه ام آر آی که فعلا پولش را ندارم ببینم میتونم از کسی قرض بگیرم سرم درد گرفت از دیشب خیلی ترسیدم وقتی افتاد زمین دور از جونش یه لحظه فکر کردم ..‌😭😭درسته از دستش واسه کاراش گاهی دلخورم ولی منی که پدر مادر ندارم تنها دلخوشیمه دعامون کنید 😔💙

عزيزم همسرت چطوره؟

نمیدونی خدا چقدر رحم کرد آبجی داشت می‌رفت توی آشپزخونه که افتاد توی هال روی زمین فقط پنج سانت سرش با میز عسلی فاصله داشت اونم شیشه ای بودن اگه خورده بود سرش چیکار میکردم همش گفتم خدایا شکر 

نمیدونی خدا چقدر رحم کرد آبجی داشت می‌رفت توی آشپزخونه که افتاد توی هال روی زمین فقط پنج سانت سرش با ...

عزیزم برید بهزیستی برا همسرت پرونده تشکیل بده و بعد برو بیمه سلامت با پرونده پزشکی همسرت وام ۵۰تا با سود۴درصد میدن 

ونامه رو گرفتی ببر شبکه بهداشت شهرتون و اونا معرفیت میکن بانک ملت زمان بر هست ولی نتیجه بخش 

ولی حتما بهزیستی رو برو که ی اری واستون کنن

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم برید بهزیستی برا همسرت پرونده تشکیل بده و بعد برو بیمه سلامت با پرونده پزشکی همسرت وام ۵۰تا با ...

عزیزم بهزیستی قبول نکرد گفت همسرت می‌تونه کار کنه اینقدر اشکال تراشی کردن که آدم پشیمون میشه حتی یه دفعه که کمپ بردیم توی کمپ یه آشنا بود گفت که برید بهزیستی پیش آقای فلانی که پول کمپ رایگان بشه رفتم خیلی راحت گفت بودجه تموم شده 

نمیدونی خدا چقدر رحم کرد آبجی داشت می‌رفت توی آشپزخونه که افتاد توی هال روی زمین فقط پنج سانت سرش با ...

خداروهزاران مرتبه شكر كه به خير گذشت. 

الهى گشايش فورى براتون اتفاق بيفته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قربونت عزیزم محتاج دعاتونم إن شاالله بواسطه دعای خیر شما حتما خدا زندگی منم سرو سامون میده 

الهى در رحمت الهى به روتون باز بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم بهزیستی قبول نکرد گفت همسرت می‌تونه کار کنه اینقدر اشکال تراشی کردن که آدم پشیمون میشه حتی یه ...

خدالعنتشون کنه برای هزینه ژنتیک دختر منم گفتن حالا که انجام دادیدپولشو دادید  برا سلامت بچتون بوده نمیشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

اخی عزیزم بازم الهی شکر به خیر گذشته 

خدا بزرگه توکل کن به خدا مطمنم باش هزینش جور میشه 

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خوردم بخدا اونقدر دارو خوردم‌دیگه گیج گیجم ۵دقیقه نمیتونم چشمام باز بذارم😢😢

دارو ها خواب آور هستن دیگه 🥲 

بهتر شدی گلم 🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙