2777
2789

عزيزم اين دارويى كه ميگم رو هرشب بخور خيلى حالت بهتر ميشه البته بايد تا دو سه ماه ادامه بده

يه قاشق مرباخورى بارهنگ نصف ليوان عرق نعنا نصف ليوان گلاب رو بذار روى شعله گاز يه قُل كه خورد زيرش خاموش كن بعد از اينكه ولرم شد يه قاشق عسل بريز داخلش هم بزن بخور. 

خيلى عذر ميخوام اگر يبوست دارى نسبت گلاب رو زياد كن و عرق نعنا رو كم كن.

@sahsanam35  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله بله دارو میخوره عزیزم الان خوابید😔یه جور تشنج 

سلام عزیزم انشالله خدا به دلت ارامش بده  

الان حالشون خوبه ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

منونم از مهربونیت لطفت

ازتون خواهش میکنم برای پدرم منم دعا کنین خیلی خیلی حالش بد قلبم آتیش گرفته پس چرا این همه شیمی درمانی آخه کجا میره  😭😭😭😭😭😭😭خدایا بهم رحم کن من بدون بابام میمیرم اسمش مصطفی

امیدوارم که مادرمون حضرت فاطمه زهرا از خدا بخوان ، گل دخترتون رو. معجزه وار شفا بده عزیزم

ممنونم

انشاالله

😭😭😭

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
ای بابا 🤕🤕🤕یکم دمنوش بخور   مایعات داغ بخور گلم  سرما خوردی کمر هم بدتر میشه دردش 🥲 ...

خوردم بخدا اونقدر دارو خوردم‌دیگه گیج گیجم ۵دقیقه نمیتونم چشمام باز بذارم😢😢

ازتون خواهش میکنم برای پدرم منم دعا کنین خیلی خیلی حالش بد قلبم آتیش گرفته پس چرا این همه شیمی درمان ...

الهی بحق ابروی امام زمان عج زود زود درمان جواب بده و خوب خوب بشن براشون حمد شفا میخونم ❤🤲

عزيزم اين دارويى كه ميگم رو هرشب بخور خيلى حالت بهتر ميشه البته بايد تا دو سه ماه ادامه بده يه قاشق ...

ععزیزمی گلی

بخدا این دستور پارسالم بهم یکی از دوستام داد من تا میخورم خوبم قطع میکنم بازم همون اش همون کاسه است 😭😭درست کردنش هم اعصاب میخواد و حوصله که من هیچ کدوم ندارم😓😓

آخی عزیز دلم استرس هم بد ترش می کنه بخدا خودمم سه ساله بیشتره آب به میوه نزدم 

ددرد خیلی بدیه هرکس نکشه نمیفهمه

اخرشم هزار جور واس ادم حرف در میارن

وای خودش میگیره 

وای چه ناز داره

وای چه دروغا😢😢😢😢😢

ممنون عزیزم بله بهتر شدن باید ببرمش دکتر برامون دعا کنید گلم

الهیی شکر حالشون بهتر شده🤲🏻 

الان میخواین برید دکتر ؟ 

😭😭😭😭 الهی خدا خودش دستتو بگیره و به دلت ارامش بده  عزیزم  

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ازتون خواهش میکنم برای پدرم منم دعا کنین خیلی خیلی حالش بد قلبم آتیش گرفته پس چرا این همه شیمی درمان ...

سلام عزيزم الان بيمارستان بسترى هستن؟

آي سى يو هستن؟

دكترشون چى گفت؟

الهیی شکر حالشون بهتر شده🤲🏻  الان میخواین برید دکتر ؟  😭😭😭😭 الهی خدا خودش دستتو&nb ...

گلم با اين دل پاكت سر قنوت وتر براى سلامتى پدر 135762 دعا كن اسمشون آقا مصطفى هست.