2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nilooooofariiii  براس سلامتی دختر کوچولوش که بیمار

@91darya  برای سلامتی پسرش امیرعلی

@barana2110 برای سلامتی دخترش بارانا

@آتریا برای سلامتی مادرش

@محصولاتبهداشتی  برای سلامتی مادرش

دوستان گلم خواهر عزیزمون فکرزیبا میخواد ی تاپیک برای شفای بیماران بزنه از من خواست اگر اسامی دوستانی که بیمار داشتن و تو تاپیکم بودن رو بهشون اعلام بکنم❤

@prin  برای شفای خودش

@ماهیeآرامشم    برای شفای همسرش اسماعیل

@mahta722272   برای شفای دختر ۶ساله اش بنام فاطمه

دوستان گلم خواهرمون فکرزیبا میخواد ی تاپیک بزنه برای شفای بیماران منم اسامی شما یادم بود گفتم اعلام‌کنم که دعاتون بکنن

چشم  انشاالله کاربر فکرزیبا بیان انشاالله اسم شما رو هم داخل تاپیکشون یادداشت میکنن

قربونت برم خدا به حق فاطمه زهرا شفا نامزدتو بده وبیای اینجا و خبرشو بدی🙏💚

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
شبنم جان من که با دکترش حرف نزدم ولی به دوست محمد گفته شرایطش همونجورز و فرقی نکرده 😢😢😢

😥😥😥بازم به خدا توکل میکنیم 😔

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@nilooooofariiii    براس سلامتی دختر کوچولوش که بیمار @91darya    برای سلا ...

ممنونم عزیزم مرسی از لطفت که بیادم بودی

عزیزم من پیام نمیزارم اما خیلی بیادتم هر روز چندیییین بار تاپیکتو چک میکنم الهی هر چه زودتر خبرای خوش برامون بیاری 

@مامان،مهدیار     ممنونم ازتون که دیشب تگم کردین و اطلاع دادین یگانه اومده  مرس ...

خواهش میکنم گلم چه حرفیه 

بهتر شدی عزیزم ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهری از زیر این پست به بعد میخوام اسامی دوستانی که بیمار داشتن یا بیمار بودن رو برات تگ کنم❤

ممنون عزيزم خير ببينى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم