2777
2789
نه گلم دارم اقدام میکنم برا بارداری  با دل پاکت برام دعا کن خواهر

دورت بگردم قشنگم انشاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده زود زود زود

بخدا همش برای تو و فکر زیبا و فنچ a74و حدیث و شیدا دعا میکنم عزیزدلم😘❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دورت بگردم قشنگم انشاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده زود زود زود بخدا همش برای تو و فکر زیبا و فنچ ...

فدات بشم مهربونم ممنون که توی این شرایط به یادمون هستی امیدوارم خدا دلت رو شاد. کنه خواهر ❤️❤️

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اره خدا رو شکر بقران خودمم باورم نمیشه رفتن😢😢😢😢یعنی باباش من به جایی رسونده بود توانایی داشتم تی ...

معجزه اس دیگه عزیزم خاک برسر اون بی لیاقت اسم بابا نمیشه روش گذاشت کفتار عوضی. خودت خوبی یگانه جون اقا محمد چطوره الان

معجزه اس دیگه عزیزم خاک برسر اون بی لیاقت اسم بابا نمیشه روش گذاشت کفتار عوضی. خودت خوبی یگانه جون ا ...

سلام گلی

خودم اعصاب خرابم دردش زده به کمر و ستون فقراتم از گردن تا کمرم درد میکن اصلا  نه میتونم بشینم ن میتونم وایسم نه میتونم بخوابم

محمدم اکسیژنش بین ۷۵ تا ۸۰ گلی

هوشیاریشم ۳😭😭😭😭

سلام گلی خودم اعصاب خرابم دردش زده به کمر و ستون فقراتم از گردن تا کمرم درد میکن اصلا  نه میتو ...

.  محمدت به خداوندی خدا به هوش میاد  یه ذره به فکر خودت باش 

😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گل گاو زبون دم کن حتما بخور  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

.  محمدت به خداوندی خدا به هوش میاد  یه ذره به فکر خودت باش  😭😭

الهی امین

یعنی میشه😭😭😭😭یعنی میشه بخوابم و با صدای زنگ زدنش بیدار بشم

ببینم سالم شده بیدار شده😓😓😓😓😓

نمیدونم از دم غروب چه مرگم اصلا اشکم بند نمیاد  😓😓😓ی ثانیه خیالم اروم نمیشه😭😭😭

سلام گلی خودم اعصاب خرابم دردش زده به کمر و ستون فقراتم از گردن تا کمرم درد میکن اصلا  نه میتو ...

عزیزم اینقدر حرص و جوش نخور میترسم این شاه داماد ما حالش خوب شد اومد خونه بگه این یگانه درب و داغونه بدردم نمیخوره😅بخند گلم شوخی کردم که شده یه ثانیه بخندی خدا بزرگه سال دیگه این موقع دوتا کبوتر عاشق کنار هم نشستید 😍😍

عزیزم اینقدر حرص و جوش نخور میترسم این شاه داماد ما حالش خوب شد اومد خونه بگه این یگانه درب و داغونه ...

قربون دل مهربونت بشم که با وجود همه مشکلاتت بازم بفکر منی و اینقدر عزیزی

انشاالله خدا به اندازه ی دل بزرگت نگاهت بکن قشنگم😘❤

قربون دل مهربونت بشم که با وجود همه مشکلاتت بازم بفکر منی و اینقدر عزیزی انشاالله خدا به اندازه ی د ...

عزیزمی مگه میشه یادم نباشی هرروز هر لحظه تو ذهنمی خدا کنه یه روزی بهم بگی امروز از ته دل خوشحالم ومیخندم و اون روز خیلی نزدیک باشه💙😘

خواهری اوضاع معده ام خراب نمیتونم بخورم حالم بد میکنه😰😰😢😢

بعد مدت ها یهو یادت افتادم با کلی خوشحالی اومدم سرج کردم اسم کاربریتو،مطمئن بودم الان بیام یه خبر خوب میشنوم،ولی.....

خدایا قربون خودتو حکمتت،از درک و فهم من خارجه،من صبور نیستم،من بنده ضعیف توأم...خدایا کاری کن😔

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

قربون دل مهربونت بشم که با وجود همه مشکلاتت بازم بفکر منی و اینقدر عزیزی انشاالله خدا به اندازه ی د ...

الهى آمين

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم