2777
2789
وجودش نداره شرفی که من ازش بردم به همه دنیا می ارزه همه محل میدونن زنش کاسب بوده تو محل ببخشید فاحش ...

خب پس تف سربالاست بخاد بره دنبال شكايت 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
شکایتم بکنن بالاخره ابروشون رفت دیگه همه فهمیدن چ آدمایی بودن

چرا محمد از خونه بیرون کرد

چون خانوم کاسب و محمد جلو کاسبیش میگرفت😭😭😭😭😭اشغال وقتی تو بیمارستان داد میزنه پول دیه اش میخوام لازم دارم زندگی داره خراب میشه لازم دارم همه ی مردم تف و لعنتش میکردن 

الان دارم راحت میگما من بحدی داد زدم و جیغ زدم اصلا از حال رفتم دیگه الانم نبین بخدا مردم😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم فردا شب ختم مشلول بذار براى بيمار مورد نظرتون صدام كن

تك تك كامنت هاي شمارو در ده صفحه اخير خوندم 

بخدا فرشته اي شما 

چشم گلم ميزارم اگه بدوني چقدر حس خوبي بهم دادي بابت اين لطف و محبتت 

فراموش نميكنم كاش بتونم ي جور جبران كنم 

خيلي خانمي 😘🙏 اشك تو چشمام جمع شد وقتي ميبينم هنوزم آدماي خوش نيت هستن😭

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
عزیزم 😭😭😭کی میشه دلت آروم بگیره؟🥺

مردم هزار بار ولی حداقل بعد ۸سال رفتم از حقم دفاع کردم 

قلب من به لطف خدا به لطف دعای شماها و بودنتون و درست شدن زندگیم اروم میشه😭😭

من تا ۱۲ ظهر این بدبختیام طول کشید اون عزیزی که باهاش رفتم تا من برد سرم زدم و با دکتر محمد حرف زدم ...

پدرت حرفی نزد که کجا رفتی ؟؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مردم هزار بار ولی حداقل بعد ۸سال رفتم از حقم دفاع کردم  قلب من به لطف خدا به لطف دعای شماها و ...

کار بزرگی کردی آفرین🌹❤️انشالله ب زودی هم آقامحمد بهوش میاد و زندگی بر وفق مرادت میشه

شاید مُردم حواسم نیست🙃
من تا ۱۲ ظهر این بدبختیام طول کشید اون عزیزی که باهاش رفتم تا من برد سرم زدم و با دکتر محمد حرف زدم ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

رفتی دیدی آقا محمد واقعا برات خوشحالم 

پدرش هم کاش سرش به سنگ بخوره و آدم شه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

کار بزرگی کردی آفرین🌹❤️انشالله ب زودی هم آقامحمد بهوش میاد و زندگی بر وفق مرادت میشه

مممنونم خواهری 

بخدا اگر نمیرفتم دیگه میرفت محمد خفه میکرد تا زودتر دیه بگیره😭😭😭😭

نه من دیروز غروب گفتم میرم خونه داییم چون فردا مهمونی دارن مثلا امروز کمکشون کنم😭😭😭😭😭

سلام یگانه جان..

میگم  یه وقت خانواده داییت ب بابات نمیگن یگانه اینحا نیومد؟لو نری یهو

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بچه ها من سراغ خواهراشم گرفتم حدود ۶ ماه هیچکس تو محلشون ندیدشون که خبری داشته باشن😭😭😭😭

فکر نکنم اصلا بدونن همچین اتفاقی افتاده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙