2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چیشده؟؟ آخه اگر گوشیم خراب بود یا گوشی نداشت می‌تونست مال مامانشو بگیره و بیاد اینجا🥺

اصلا فکرم کار نمیکنه نمی‌دونم 

گوشی خراب نیست 

چون بوق خورد بر نداشت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه همه با هم هزار و چهارصد

عزیزم من فعلا ۱۰۰ میفرستم بود بازم بر میدارم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

باش گلم میفرستم شما هم لطفا واسه پدربزرگم دعا کنید حالش خوب نیست😭دعا کن من بمیرم ولی اون سالم باشه ...

گلم مشكلشون چيه؟ البته اگه ممكنه بفرماييد. 

چشم عزيزم براشون هفتاد حمد ميخونم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اصلا فکرم کار نمیکنه نمی‌دونم  گوشی خراب نیست  چون بوق خورد بر نداشت

به احتمال زیاد دست پدرش که نتونسته بر داره 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

به احتمال زیاد دست پدرش که نتونسته بر داره 

منم همین فکر اومد تو ذهنم 

بی‌خبری خیلی بده ببین چه طور هر کس یه فکر میاد تو ذهنش 

کاش دستمون به جایی بند بود 😔😔

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالل ...

بله عزیزم من می‌فرستم تعدادش اعلام میکنم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
گلم مشكلشون چيه؟ البته اگه ممكنه بفرماييد.  چشم عزيزم براشون هفتاد حمد ميخونم.

چند وقت بود حال نداشت رفت بیمارستان بستری شد گفتن خونریزی معده کرده الان چند روزه نمیتونه درست صحبت کنه گیجه همش خوابه انگار خدای نکرده سکته مغزی کرده این چند روز دکتری نبود ک ببریمش 😭😭😭😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃

ختم تمام شد. منم دارم ميفرستم دويست تاش فقط براى خودم موند.  دوستان ممنون كه اينقد محبت و لطف داريد الهى هزاران برابر خيرش به زندگياتون برگرده. 

چند وقت بود حال نداشت رفت بیمارستان بستری شد گفتن خونریزی معده کرده الان چند روزه نمیتونه درست صحبت ...

ان شاء الله امشب بخير بگذره تو اين دوسه روز ختم هزارو چهارصد سوره حمد هديه به چهارده معصوم براى پدر بزرگ محترمتون ميذاريم. 

خودم به شما پيام ميدم براى ختم.