2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@وفا22  

@1380z  

@شااهدخت  

@مامانپسرای  

@x3  

دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالله  يگانه جان بزودى بياد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نذر كردم قرآن و صلوات كه زودتر بياد سايت و از نگرانى در بيايم.  چون هيچ كارى از دستمون بر ن ...

ممنونم گلم 

نذرت قبول مرسی 

حتما گلم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@وفا22     @1380z     @شااهدخت     @مامانپسرای   &nb ...

باش گلم میفرستم شما هم لطفا واسه پدربزرگم دعا کنید حالش خوب نیست😭دعا کن من بمیرم ولی اون سالم باشه و بخنده😞

شاید مُردم حواسم نیست🙃
باش گلم میفرستم شما هم لطفا واسه پدربزرگم دعا کنید حالش خوب نیست😭دعا کن من بمیرم ولی اون سالم باشه ...

گلم الهى هر دوتاتون سالم باشيد و بخنديد. 

عددش بفرما؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالل ...

آره گلم 

هر نفر ۱۴۰۰ تا 

یا همه با هم ۱۴۰۰ تا عزیزم 

من درست متوجه نشدم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

۱۴۰۰

عزیزم فک کنم منظورشون اینکه کلا ۱۴۰۰ تا بفرستیم نه که  هرکی هزارا چهارصدتا بفرسته 🥲

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸