2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@وفا22  

@1380z  

@شااهدخت  

@مامانپسرای  

@x3  

دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالله  يگانه جان بزودى بياد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نذر كردم قرآن و صلوات كه زودتر بياد سايت و از نگرانى در بيايم.  چون هيچ كارى از دستمون بر ن ...

ممنونم گلم 

نذرت قبول مرسی 

حتما گلم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

@وفا22     @1380z     @شااهدخت     @مامانپسرای   &nb ...

باش گلم میفرستم شما هم لطفا واسه پدربزرگم دعا کنید حالش خوب نیست😭دعا کن من بمیرم ولی اون سالم باشه و بخنده😞

شاید مُردم حواسم نیست🙃
باش گلم میفرستم شما هم لطفا واسه پدربزرگم دعا کنید حالش خوب نیست😭دعا کن من بمیرم ولی اون سالم باشه ...

گلم الهى هر دوتاتون سالم باشيد و بخنديد. 

عددش بفرما؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان شرمنده اين ميگم حاضريد همگى هزار و چهارصد صلوات هديه به امام موسى كاظم ع بفرستيم كه ان شاءالل ...

آره گلم 

هر نفر ۱۴۰۰ تا 

یا همه با هم ۱۴۰۰ تا عزیزم 

من درست متوجه نشدم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

۱۴۰۰

عزیزم فک کنم منظورشون اینکه کلا ۱۴۰۰ تا بفرستیم نه که  هرکی هزارا چهارصدتا بفرسته 🥲

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸