سلام بچه ها دلم طاقت نیاورد سه بار زنگ زدم یگانه گوشی در دسترس نیست 🤕🤕 پیام هم که جو ...
وایی نه ، خدایا خودت کمکمون کن انشالله که چیزی نیست سرش خییلی درد میکرد برا همین نیومده سر گوشی
عزیزم شماره مادرشو نداری ؟
فکرزیبا تگ نمیشه قرار بود به نینی یار زنگ بزنه درستش کنند نمیدونم زنگ زد یا نه
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من کلی کار دارم اما فقط گوشی بدست منتظرم خبرم اصلا دست و دلم ب کار نمیره کلا اخلاقی اینجوریه ها استرس که بگیرم حالم بد میشه الآنم نگران یگانه ام خدا کنه زودتر بیاد
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
نمیدونم شاید خیلی زنگ زدم فقط یک بار بوق خورد اونم برنداشت 🤕🤕 انشاءالله خیره
عزیزم آخرین بازدیدش تو وات و تل میدونی کی هست ؟