2777
2789
سلام بچه ها  دلم طاقت نیاورد سه بار زنگ زدم یگانه گوشی در دسترس نیست 🤕🤕  پیام هم که جو ...

وایی نه ، خدایا خودت کمکمون کن انشالله که چیزی نیست  سرش خییلی درد میکرد برا همین نیومده سر گوشی  

عزیزم شماره مادرشو نداری ؟ 

فکرزیبا تگ نمیشه قرار بود به نینی یار زنگ بزنه درستش کنند نمیدونم زنگ زد یا نه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید گوشیش خراب شده شایدم بعضی موقعا بعضی منطقه ها آنتن خطوط از دسترس خارج میشه.. ان شاءالله ک خیره ...

نمی‌دونم شاید 

خیلی زنگ زدم فقط یک بار بوق خورد اونم برنداشت 🤕🤕 

ان‌شاءالله خیره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ای بابا پس چرا فقط همین یه دونه اومد واسم🤧البته فکر زیبا جان خودش دایم میاد اینجا عزیزم 

واسه منم فقط همین اکانت میاد 

وایی نه ، خدایا خودت کمکمون کن انشالله که چیزی نیست  سرش خییلی درد میکرد برا همین نیومده س ...

ان‌شاءالله عزیزم چیزی نیست  

نه گلم شماره مادرش رو ندارم 

چی بگم کاش زودتر بیاد 

توکل به خدا 

من کلی کار دارم اما فقط گوشی بدست منتظرم خبرم اصلا دست و دلم ب کار نمیره کلا اخلاقی اینجوریه ها استرس که بگیرم حالم بد میشه الآنم نگران یگانه ام خدا کنه زودتر بیاد

من کلی کار دارم اما فقط گوشی بدست منتظرم خبرم اصلا دست و دلم ب کار نمیره کلا اخلاقی اینجوریه ها استر ...

عزیزم 🥺🥺🥺 

خدا کنه زودتر بیاد 

خیلی نگرانم

عزیزم 🥺🥺🥺  خدا کنه زودتر بیاد  خیلی نگرانم

سلام دوستان عزيزم منم خيلى نگرانم الان نيم ساعت بيشتره اومدم لايكتون هم كردم ولى اصلا نميدونستم چى جواب بدم از نگرانى. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دست و پام داره میلرزه 🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نمی‌دونم شاید  خیلی زنگ زدم فقط یک بار بوق خورد اونم برنداشت 🤕🤕  ان‌شاءالله خیره

عزیزم آخرین بازدیدش تو وات و تل میدونی کی هست ؟