2777
2789
چ خوب واقعا بخدا یگانه اونقدر فکر و خیالم زیاده یادم نمیمونه مگه گوشیمو زنگ بزارم یادم بمونه دیوونه ...

دختر خوب اندازه ی من تو فشار هستی؟؟نگو این حرف در طول روز اون همه وقت داری عزیزم

من‌ هرشب۴سال ی واقعه 

۲سال ی حشر 

۷ سالی الرحمن 

۱۰سال زیارت عاشورا و نماز زیارت میخونم

بخدا دیگه جونی برام نمونده ماه رمضون

اجی بخون بذار یکم فکر و خیالت اروم بشه اینجوری دیوونه میشی اخرش😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب اندازه ی من تو فشار هستی؟؟نگو این حرف در طول روز اون همه وقت داری عزیزم من‌ هرشب۴سال ی واق ...

ن فداتشم میدونم حالت چطوره اجی ولی بخدا یگانه مشکل مالی هم خیلی سخته فک کن قسطات از درامدت بیشتر باشه همش استرس داری اونم تو این دوره ک پول ب سختی درمیاد اول جوونی دیوونه شدیم 

ن فداتشم میدونم حالت چطوره اجی ولی بخدا یگانه مشکل مالی هم خیلی سخته فک کن قسطات از درامدت بیشتر باش ...

اره میدونم بخدا میدونم که وحشتناک

دور از جونت هزاران بار

یوقتایی ادم دوست داره بمیره از بس خسته میشه

اما قشنگم همش درست میشه سخته ولی بالاخره تموم میشه و روزای خوبم میاد قشنگم

خدا رو هزار بار شکر کن که کنار عشقتی

خدا رو هزار بار شکر کن گه به عشق دلت رسیدی

خدا رو هزار بار شکر کن که کنار هم دارید زندگی میکنید بخدا مادیات هم درست میشه عزیزم

به این فکر کن اگر این سختی ها رو کنار یکی دیگه داشتی میتونستی تحمل بکنی😢😭😭

اره میدونم بخدا میدونم که وحشتناک دور از جونت هزاران بار یوقتایی ادم دوست داره بمیره از بس خسته می ...

درسته عزیزم واقعا حق با توعه همه حرفات عین حقیقته اجی ولی بخدا یگانه وقتی کلی مشکل سرت هوار میشه اصلا ب این چیزا فک نمیکنی فقط گله و شکایت و ناامیدی میاد تو ذهنت انشالله بحق امام رضا زودتر بساط ازدواجت با اقا محمد جور بشه یه خبر خوب بشنویم تو این روزای مزخرف

درسته عزیزم واقعا حق با توعه همه حرفات عین حقیقته اجی ولی بخدا یگانه وقتی کلی مشکل سرت هوار میشه اصل ...

دورت بگردم مهربونم الهی امین

انشاالله مشکلات مادی شما هم حل بشه و زود زود مادر بشی خواهر گلم 😘🌹

دورت بگردم مهربونم الهی امین انشاالله مشکلات مادی شما هم حل بشه و زود زود مادر بشی خواهر گلم 😘🌹

مرسی فداتشم انشالله خدا ب هممون نگاه کنه دستمونو بگیره زودتر این روزای بد واسمون بگذره بخدا یگانه بزرگترین آرزوم شده دیدن خوشحالی تو تا حالا نشده اول واسه خودم دعا کنم حتی تو بدترین شرایطم اول واسه تو دعا کردم ک محمد خوب بشه توام از این حال دربیای

مرسی فداتشم انشالله خدا ب هممون نگاه کنه دستمونو بگیره زودتر این روزای بد واسمون بگذره بخدا یگانه بز ...

قربونت بشم مهربونم😘خودم میدونم اجی که چقدر گلی ولی ترو خدا توام یکم اروم باش انشاالله خدا دستات بگیره و دلت شاد بشه 

قربونت بشم مهربونم😘خودم میدونم اجی که چقدر گلی ولی ترو خدا توام یکم اروم باش انشاالله خدا دستات بگی ...

مرسی عزیزدلم فداتشم ک با این حالت بازم ب فکر منی انشالله خدا ب دل پاک و بزرگت نگاه کنه دیگه هیچ وقت هیچ غمی نباشه تو زندگیت

سلام  عزیزمن ‌ وقت بخیر . نگرانتونم ‌ چه خبر ؟

سلام گلم خدا دو شکر نسبت به دیشب بهترم عزیزم 

خبری نیست محمدمم تغییری نکرده و دگترا گماگان نگران تنفسشن همین

ممنونم گه اینقدر خوب و مهربونید❤😘