2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خدا بهت ببخشتش  اگه میتونی ۵30 مرتبه  صلوات حضرت زهرا رو بگو  و اگه امکانش رو ...

سلام عزیزم چقدرباپستتون گریه کردم باخط آخر😔

منم بیماردارم بچمه😔

ولی آخه اگه رفتم کربلا اگه خدا خواست آخه چطوری این حرفو بگم زبونم نمیچرخه آخه حضرت ابوالفضل علیه السلام برادر خوبی بوده خودم خجالت میکشم بگم😭😭😭😭😭😭😭😭

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔

با تک تک پطت های این چند روز گریه کردم 

وقتی میگین منفی فکر نکن بخوا جای طرف مقابل نیستید 

منم بچه بیمار دارم اینقدر از اقا امام حسین خواستم ۳ساله خودت با دختر من بازی کنه بلندش کنه اما کو هیچی نشد 

بخدا سخته بیمار داشتن 

سخت منفی فکر نکرد و،،،،،،

الهی به دل شکسته ربابه دل یگانه جون شاد بشه دختر جوونی که جوونیشو گذاشته پای ی پسد مومن وباخدا الهی خدا نگاه ویژه به هر دو عزیزان بکنه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

سلام آبجی عزیزم‌خوبی گلم من‌اومدم‌امامزاده روستامون خیلی یادت افتادم‌دلم برات خیلی تنگ شده منتها پیامت نمیدم‌میگم شاید حوصله نداشته باشی حالت بهتره؟؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
با تک تک پطت های این چند روز گریه کردم  وقتی میگین منفی فکر نکن بخوا جای طرف مقابل نیستید  ...

عزیزمی خواهری ممنونم بابت درک کردنت

انشاالله صنم کوچولوت زود رود بحق امام حسین خوب بشه هرشب به نیت امام سجاد براش صلوات میفرستم 

سلام آبجی عزیزم‌خوبی گلم من‌اومدم‌امامزاده روستامون خیلی یادت افتادم‌دلم برات خیلی تنگ شده منتها پیا ...

سلام خواهری چرا هروقت تونستی بله بهم پیام بده گلی

ممنونم مهربونم🌹🌹

سلام خواهری چرا هروقت تونستی بله بهم پیام بده گلی ممنونم مهربونم🌹🌹

باشه قربونت برم 😘😘😘

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
سلام عزیزم شکر خدا  عین قبل خوب نیست اصلا

سلام عزیزدلم

بهترشدی خودت؟

الهی که به حق این روزهای پایانی ماه مبارک معجزه خدارو زودتر لمس کنیم🙏🙏🙏🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام عزیزدلم بهترشدی خودت؟  الهی که به حق این روزهای پایانی ماه مبارک معجزه خدارو زودتر لمس ک ...

سلام خواهری بله بهترم عزیزم خدا رو شکر

الهی امین ممنونم خواهری از مهربونیت