2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یگانه جان خوبی؟امروز آقا محمد چطوره؟ ختم قرآنی که هدیه به حضرت عباس برداشتیم برای سلامتی آقا م ...

سلام خواهری ممنونم ازت 

خدا خیرت بده

الهی امام زمان عج دستات بگیره و برات جبران کن

محمد عین دیروز تغییری نکرده گلم😔

سلام خواهری ممنونم ازت  خدا خیرت بده الهی امام زمان عج دستات بگیره و برات جبران کن محمد عین ...

قربونت برم عزیزم

نگران نباش آبجی مطمعن باش حضرت عباس دستشو میگیره 

همین روزا شادی میاد تو دلت

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
نه خواهر  منم دو یال پیش کرونا گرفتم ۸۰ درصد ریه ام درگیر شد دوروز بساری شدم خوب شدم الانم اصل ...

گلم منم خودم ۲بار کرونای بد گرفتم سری دوم ۴۵ روز تب داشتم درگیری شدید ریه داشتم اما خوب شدم ریه ام اسیب ندید ولی با این حال به خیلی چیزا حساسیت پیدا کردم و بوشون بهم میخوره نفس تنگی میگیرم

اما داستان محمد فرق داره محمد تابستون گذشته فهمید وقتی کرونا گرفته ی بخشی از ریه اش کلا از بین رفته 

درگیری ریه با از بین رفتن ریه فرق داره عزیزم

سلام گلی شکر بهترم دیشب حالم خوب نبود اما الان خدا رو شکر بهترم❤تو خوبی؟؟

خدا را شکر که بهتر شدی ممنون عزیزم منم خوبم توکل بخدا دارم امیدوارم بزودی خبرهای خوبی بهت برسه آبجی 🙏🏻💙

خدا را شکر که بهتر شدی ممنون عزیزم منم خوبم توکل بخدا دارم امیدوارم بزودی خبرهای خوبی بهت برسه آبجی ...

خدا رو شکر عزیزم

الهی امین

انشاالله توام معجزه وار همه ی مشکلاتت حل بشه و دلت شاد بشه قشنگم😘❤

ممنون عزیزم خدا خیرت بده و حاجت روا بشی .. عزیز یه سوال میشه به جای هشت رکعت نافله فقط دو رکعت نافل ...

بله عزيزم ميشه فقط دو ركعت نافله خوند. 

سعى كنيد به ساده ترين روش بخونيد كه سخت نباشه براتون و بتونيد هميشه بخونيد. 

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله عزيزم ميشه فقط دو ركعت نافله خوند.  سعى كنيد به ساده ترين روش بخونيد كه سخت نباشه براتون و ...

ممنونم .به روی چشم محتاجیم به دعا .

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!