2777
2789
اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست من خودم با دو تا دکتر متخصص حرف زدم😔😔😔😔 ۵۰درصد افراد بعد وصل شدن ...

آره همینطوره اما تو فقط به معجزه خدا ایمان داشته باش

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
چشم خواهری توکل بخدا❤🤲 محمد ۲سال پیش در اثر کرونا ریه اش از بین رفت  کسی که ریه اش از بین رف ...

نه خواهر 

منم دو یال پیش کرونا گرفتم ۸۰ درصد ریه ام درگیر شد دوروز بساری شدم خوب شدم الانم اصلا مشکلی ندارم

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست من خودم با دو تا دکتر متخصص حرف زدم😔😔😔😔 ۵۰درصد افراد بعد وصل شدن ...

نه عزیزم اینجوری نیست.‌یادته همون اولین روزا راجب یکی از اشناهامون بهت گفتم کع تو شرایط اقامحمد تازه بدتر بود؟؟یادته همین رو وصل کردن..اما نه تار صوتی آسیب دید نه چیز دیگه. نگران نباش.. گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

سلام یگانه جان خوبی؟امروز آقا محمد چطوره؟

ختم قرآنی که هدیه به حضرت عباس برداشتیم برای سلامتی آقا محمد همه جز هاش برداشته شد

انشالله همین روزا به حق باب الحوائج خبر خوش بهمون بدی💜

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

سلام یگانه جان، الهی بزودی زود معجزه وار حال محمدآقا خوب بشه و بیای تاپیک سلامتیشون بزنی🤲🏻

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

✨اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

عزيزم دكتر بدترين حالت ونتيله شدن رو بهت گفته ولي در عمل شاهد بوديم كه دستگاه براي ايشون جواب داد،و تنفسش بالا اومددو تقريبا نرمال شد

اينكه ميگن اكثر ونتيله ها فوت ميكنن بيشتر براي كرونا صدق ميكنه نه براي تصادفي ها،حالا فرض كنيم بخشي از ريه شون آسيب ديده باشه بازهم با كرونا فرق ميكنه،بيمار كرونايي اينقدر تب و خلط و…. داشت كه لوله موجب عفونت يا جواب ندادن ميشد

اتفاقا درصد بالاي كسايي كه از ونتيله جدا ميشن تصادفي ها هستن،خود دكتر هم زياد دستگاه رو نگه نميداره و وقتي ديد تنفس قابل قبول شده از دستگاه جداش ميكنن كه بيمار درگير ريسك هاي دستگاه نشه،الان ديگه علم پيشرفت كرده جوري دقيق لوله گذاري ميكنن كه كمترين آسيب هم پيش نياد

حق داري بترسي و دلت هزار راه بره ولي خدا قدرتش از من و شما و دكتر و هزار جور دستگاه بيشتره ماهم دعاگوييم كه ايشون سلامت برگرده

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
بخدا دست خودم نیست فکر و خیال ولم نمیکنه مخصوصا اینکه چون مادربزرگ خودمم با وصل شدن به ونتیلاتور طا ...

یگانه جان بین افکار منفی ات این رو هم در نظر داشته باش که مادربزرگ شما یه زن سن بالا بوده و قطعا توانایی و تحمل بدنش با یه مرد جوون زمین تا آسمون فرق میکنه عزیزم

سلام خواهری عزیزم❤ اونقدر سرم زدم تموم بدنم باد کرده همه جام ورم داره خددم تو ایبنه میبینم فکر میکن ...

عزیزم بی تابی  نکن بسپر به خدا شوهر خواهر من هم سرطان بدخیم  داره پدرش خیلی بی‌تابی و گریه می کرد دیروز در عین ناباوری سکته مغزی کرد وبه بیمارستان نرسید ویک غم جدید روی دل خانواده گذاشت مریض ما حتی نفس گریه کردن نداشت 

ساده ترين روش نماز شب چهار نماز دو ركعتى به نيت نافله شب (جمعاً هشت ركعت) دو ركعت نماز شفع يك ركع ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده و حاجت روا بشی ..

عزیز یه سوال میشه به جای هشت رکعت نافله فقط دو رکعت نافله خوند بعد نماز شفع و بعدش وتر ؟

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
هر كارى كردم نتونستم شماره تو تاپيك خودم صدا كنم.  حرف دوم نام كاربريتون (ال) هست؟

حرف اول آی هست دومی ال عزیز 

il ..موقع ورود به سایت هر چی میزدم خطا میداد دستم خورد رو تا حرف انگلیسی همون رو پذیرفت .دیگه نشد تغییر بدم 

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
عزیزم بی تابی  نکن بسپر به خدا شوهر خواهر من هم سرطان بدخیم  داره پدرش خیلی بی‌تابی و گریه ...

بنده خدا

خدا بیامرزشون

یه پدر اینجوری خوب 

یه پدرم میشه حیوان به تمام معنا ۴۰روز سراغ بچه اش هم نره

انشاالله که همسر خواهرتون زود زود خوب بشن🌹🌹