2777
2789
دو روز پیش بود یه فرد مسنی آوردن تو زندگی پس از زندگی سکته قلبی کرده بود میگفت سریع برادرم اومد ...

اره خواهری این خودمم دیدم توکل بخدا عزیزم انشاالله محمد منم برمیگرده😢🤲

چشم خواهری توکل بخدا❤🤲 محمد ۲سال پیش در اثر کرونا ریه اش از بین رفت  کسی که ریه اش از بین رف ...

گفتم دیگه این حرف رو نزن لطفا 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ذره ای برا منی که این همه به فکرت هستم ارزش قائل هستی  التماست میکنم دو روز فقط آرامش داشت ...

اره آفرین دقیقا 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ت عزیزمی گلم ولی بخدا فکر کردن دست ادم نیس 😓😓

ازت خواهش کردم 

فکر کن آقا محمد. به هوش اومده و الان سر کار هست 

می‌دونم سخته ولی تلاش کن برا این قضیه 

دو روز آرامش داشته باش فقط براش با آرامش قرآن بخون بهت قول میدم حال آقا محمد بهتر میشه 

یگانه لطفا عمل کن به حرفم 

حرف های مثبت به خودت بزن بگو من اهنربای جذب خوشبختیم من اهنربای جذب معجزه ی خدام. محمدم اهنربای جذب سلامتیه  و….  انقدر اینو بگو تا ذهنت باور کنه اونوقت  اونوقت که انفاق های خوب میاد سراغت 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

الهی امین ممنونم خواهری ❤

تو هر شبی که نمیخوابی آقا محمد متوجه میشه 

این حرف من نیست یه آقایی تو برنامه زندگی پس از زندگی میزد 

می‌گفت من می‌دیدم که زن و بچم چقدر دارن عذاب میکشن و گریه میکنن

پس بدون وقتی آروم نیستی آقا محمد هم آروم نیست و حالش خوب نمیشه 

کسی که نظر کرده امام حسین هست این حرفا براش معنی نداره که ریه از بین رفته 

قراره خادم امام حسین بشه یادت نره

الهی امین ممنونم خواهری ❤

اصلا یگانه دعا کن و به خدا بگو محمدم بره سرکار یه کار خوب براش پیدا بشه  

سلام خواهری عزیزم❤ اونقدر سرم زدم تموم بدنم باد کرده همه جام ورم داره خددم تو ایبنه میبینم فکر میکن ...

چی بگم خواهر😔 بقیه دوستان گفتنی هارو گفتن

عزیزم همچنان امیدت به خدا باشه 🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
نه گلم دوتر خدا نیست ولی منم گفتم ۵۰ درصد عزیزم نگفتم همه گلم اما مشکل اصلی محمد این ی بخشی از ریه ...

عزيزم ان شاءالله از شفاخونه الهى شفا پيدا كنه شفاى عاجل و كامل. 

الهى به حاجت روايى دلت شاد بشه. 

عزيزم خوندم اينقد حالت بد شده خيلى نارحت شدم. 

يگانه جان عرق گل گاو زبون و بيدمشك و بهار نارنج و اسطوخودوس

وسنبل طيب و بادرنجبويه بخر. شش تا عرقيات گياهى آرامش بخش هستن. بعد قاطيشون كن تو يه ظرف بزرگ دوباره بريزشون تو بطرياشون روزى دو تا سه استكان از اين عرقيات بخور مخلط اين عرقيات بهشون ميگن عرقيات آرام بخش اعصاب. 

اينطورى اضطرابى كه روى تك تك سلول هاى عصبيت هست كم ميشه و به مرور ترس هم تو وجودت كم ميشه. 

چون داروهاى آرام بخش شيميايى بعد يه مدتى كم اثر ميشن. 

شرمنده كه اينقد نظر ميدم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم