2777
2789
بخدا دست خودم نیست فکر و خیال ولم نمیکنه مخصوصا اینکه چون مادربزرگ خودمم با وصل شدن به ونتیلاتور طا ...

عزیزم مادر بزرگ شما چند سالش بود؟ 

اهان چون مادر بزرگ شما از دنیا رفته پس همه افراد که ونتیلاتور دارن از دنیا می‌رن !!  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دست خودم نیست فکر و خیال ولم نمیکنه مخصوصا اینکه چون مادربزرگ خودمم با وصل شدن به ونتیلاتور طا ...

یگانه ابن حرفا چیه آخه ؟؟

دلیل نمیشه که مادر بزرگت فوت شدن ، این لوله گذاری باعث فوت بشه که ....

اگر همچین چیزی بود که اصلا دکترا این کار رو نمیکردن اتفاقا لوله گذاری به این دلیل هست که وضعیت بیمار بهتر بشه 

شاید مادر بزرگ شما عمرش به این دنیا نبوده دیگه و این که دلیل فوتشون نمیشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
خوب الان جواب سوال منو بده  دکتر خداست ؟!  پس چند روز پیشا زندگی پس از زندگی یکی رو ...

نه گلم دوتر خدا نیست

ولی منم گفتم ۵۰ درصد عزیزم نگفتم همه گلم

اما مشکل اصلی محمد این ی بخشی از ریه از بین رفته کار نمیکنه برای قبل بوده

فردی که ریه اش سالم بوده با الان محمد فرق داره

عزیزم مادر بزرگ شما چند سالش بود؟  اهان چون مادر بزرگ شما از دنیا رفته پس همه افراد که ون ...

نه عزیزم ولی چون ریه مادربزرگمم از بین رفته بود ونتیلاتورم براش کاری نکرد

اگر مشکل فقط تنفسش بود خب میگفتم با دستگاه خوب میشه اپا الان بحث ریه اش که از بین رفته😭😭😭

یگانه ابن حرفا چیه آخه ؟؟ دلیل نمیشه که مادر بزرگت فوت شدن ، این لوله گذاری باعث فوت بشه که .... ا ...

نه گلم منم میدونم این کار باعث تنفس بهتر میشه اما برای کسی که ریه اش سالم باش و آسم نداشته باش ولی نه محمد که ی بخشی از ریه اش از بین رفته کامل😭😭مادربزرگمم چون ریه اش از بین رفته بود همون موقع دکترش میگفت ونتیلاتور فقط ۱۰درصد کمک کننده است

حرفی که ۳ دکتری که محمد دیدن بعد ۲سال بمن میزنن😭😭😭😭😭

نه عزیزم ولی چون ریه مادربزرگمم از بین رفته بود ونتیلاتورم براش کاری نکرد اگر مشکل فقط تنفسش بود خب ...

هیچ غیر ممکنی برا خدا وجود نداره 

خدا جاهایی معجزه کرده که الانِ آقا محمد در برابر اونها هیچ هست 

پس توکلت بخدا باشه فقط

ازت خواهش میکنم آنقدر این حرفا نزن انرژی منفی نفرس برا آقا محمد 

فقط بگو خدایا منتظر معجزه هستم منتظرم جواب دعاهامون رو بدی 

همین و بس 

هیچ غیر ممکنی برا خدا وجود نداره  خدا جاهایی معجزه کرده که الانِ آقا محمد در برابر اونها هیچ ه ...

بخدا من امید دارم که زندم و نفس میکشم و منتظرشم و

همه تلاشم میکنم ولی ۱ثانیه مغزم اروم نمیشه اصلا😢😢😢

دو روز پیش بود یه فرد مسنی آوردن تو زندگی پس از زندگی سکته قلبی کرده بود میگفت سریع برادرم اومد من و برد بیمارستان 

برادر همین مرد مسن میگفت داداشم  قشنگ از دنیا رفت نه دیگه تنفسی نه نبضی هییییچی هیچی نبود  گفت میخواستن روشو بکشن  ولی من نزاشتم به دکترا گفتم توروخدا تلاشتونو بیشتر کنید همونجااا دست به دعا شدم نماز خوندم فقط میگفتم یا ابلفظل برادرم بهم بده 

همین که در حال مناجات بودم دیدم دکترا خوش حال شدن و گفتن به طور عجیبی مقداری نبض ضعیف پیدا کرده 

سریع بردنش ای سیو خداروشکر برگشت 

ولیییی باز خط صاف شد و داشت تموم میکرد متوجه شدن سکته مغزیم کرده 

میگفت دیگه همه نا امید شدن منم دیگه نا امید شدم ولی باز دست به دعا شدم چهارتا گوسفندم گفتم خدایا اگه برادرم بهم بدی نذر میکنم فقط بهم بدش 

و خداهم معجزشو کرد  

انقدر دکترا قلبشو فشار داده بودن که حتی چندتا از دندهاشم شکسته بود. 

میخوام بهت بگم محمد تو که دیگه از این بدتر نیست 

این بنده خدا هم سکته قلبی هم مغزی باهم زد تازه مرده بود اصلا بعدم زنده شد 

خدا تو شرایط سخت معجزه میکنه هرچی شرایط سخت تر معجزه ی خدا نزدیک تر .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه پس اونهایی که بر اثر کرونا قسمتی از ریه از بین رفته بود و الان سالم و سلامتن چی؟؟

امید به خدا دوای هر دردی هست 

آروم باش و از خدا بخواه هرچی زودتر معجزش رو نشونمون بده 

بخدا امتحان کن 

دو روز فقط آرامش داشته باش اگر وضع آقا محمد بهتز نشد هرچی خواستی به من بگو فقط دو روز آروم باش 

دو روز پیش بود یه فرد مسنی آوردن تو زندگی پس از زندگی سکته قلبی کرده بود میگفت سریع برادرم اومد ...

دوستمون حرف قشنگی زد 

هرچی شرایط سخت تر معجزه خدا نزدیک تر 

پس همگی ما بی صبرانه همین روزا منتظر معجزه خدا هستیم 

نه گلم منم میدونم این کار باعث تنفس بهتر میشه اما برای کسی که ریه اش سالم باش و آسم نداشته باش ولی ن ...

باشه یگانه هرچی باشه برا خدا کاری نداره 

اگر ذره ای برا منی که این همه به فکرت هستم ارزش قائل هستی 

التماست میکنم دو روز فقط آرامش داشته باش و فقط براش قرآن بخون همین 

اون موقع ببین چی میشه 

یگانه پس اونهایی که بر اثر کرونا قسمتی از ریه از بین رفته بود و الان سالم و سلامتن چی؟؟ امید به خدا ...

چشم خواهری توکل بخدا❤🤲

محمد ۲سال پیش در اثر کرونا ریه اش از بین رفت 

کسی که ریه اش از بین رفته هرگز خوب نمیشه چون ی تبکه بافت مرده است😔😔😔