2777
2789
شرمنده اگه ناراحتت کردم ببخشید باخودم گفتم هر کاری از دستم برنیاد انجام بدیم که جواب بگیریم ودل شما ...

دشمنت شرمنده میدونم خواهری

الهی خدای بزرگ دستت بگیره و دلت شاد بشه 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم ممنونم تو خوبی خواهری؟ بله همون ظهر اومد همونجوری تغییری نکرده عین دیروز

قربونت برم مرسی😗

خدا بزرگه ابجی اصلا امیدتو از دست نده دعاهامون بالاخره جواب میده مگه میشه دل این همه بندشو از صمیم قلب دعا میکننو بشکنع؟🙂

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

راستی ابجی همیشه فکر کن که کنارته و باهاش حرف بزن شما که نمیتونی بری اونجا ولی خونه خودتون باهاشون حرف بزن و از اینده و خوشبختی بگید بلکه انرژی مثبت به ایشون منتقل بشه 

خدایا ای خدا اقا محمد بهوش بیان خدای بزرگ برات کاری نداره ما همه منتظریم❤💚

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
تو خانوادمون از سالیان پیش مرسوم بود و اینو میگفتن بهمون سندش رو نمیدونم راستش .

بهبود بیماری

امام باقر علیه السلام فرموده است: «هرگاه به بیماری ای دچار شدی و از آن می ترسی که به تو زیان برساند، سوره انعام را قرائت کن، زیرا با قرائت این سوره آنچه از این بیماری بیم داری به تو نخواهد رسید.»

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یگانه عزیزم حالت چطوره ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام به مهربوناي تاپيك و يگانه خانم گل 

الهي عيدي اين ماه رمضون نصيب يگانه جان ميشه با خبر خوش سلامتي شون 

اصلا به دلم افتاده ايشون برميگرده چون اگه خطري بود يا گوش شيطون كر بدنش دووم نمياورد تا الان هزار جور اتفاق افتاده بود تو برنامه تلويزيون اكثر كسايي كه برگشته بودن بيش از يكي دوماه كما بودن ،وقتي ديديم طرف با امكانات پزشكي ده سال قبل و با وضع خيلي حادتر از كما بعد سه ماه برگشته ايشونم به ياري خدا و به دعوت امام حسين برميگرده 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
یگانه عزیزم حالت چطوره ؟ 

سلام گلی خدا رو شکر 

امروز حال خودم خوب نبود اصلا

تازه از دکتر اومدم همش فشارم پایبن بود و سردرد و تب داشتم اونقدر مسکن زدن که سرم گیج گیج شده دیگه😢😢😢😢

سلام به مهربوناي تاپيك و يگانه خانم گل  الهي عيدي اين ماه رمضون نصيب يگانه جان ميشه با خبر خوش ...

سلام خواهری 

ممنونم بابت حرفای خوب و انرژی مثبتت عزیزم

انشاالله که همینطور باش😢😢😢😢😢