2777
2789
واى واقعا خوابى كه ديدى خيلى جالب بوده.  چهل و يك بار انعام بخون حاجت ميگيرى.  همينطور ه ...

من اينو همون موقع خوندم عزيزم ، و حاجت گرفتم مال قبلا هست تاريخشو ببين . ولي در كنار اين من ختم ذكر يونسيه ٧٠٠٠ تا و هزار تا ختم و دعاى ديگه برداشتم همون زمان.  واسه انعام خودم رفتم بهشت زهرا قطعه شهدا ، ثوابشو به شهدا هديه كردم، واسه سهم ديگران هم تاكيد كردم كه به يك فردي كه فوت شده هديه بدن( بر اساس همون حالتى كه تو خواب ديدم)

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

انشاالله که زود زود خوب میشه حال دلتون🤲🤲❤❤ ممنونم گلم خدا خیرتون بده  نه هر لحظه بدتر شده😔 ...

امیدوارم خدا بهتون صبر بده خواهر عزیزم 

خیلی براتون ناراحتم 

لطف کنید منو بیخبر نذارین از خودتون . تشکر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اينو همون موقع خوندم عزيزم ، و حاجت گرفتم مال قبلا هست تاريخشو ببين . ولي در كنار اين من ختم ...

بازم براى حاجت هات از ختمش استفاده كن

به قول يكى از دوستام ميگفت هر آدمى با يه ختم هايى بهتر حاجت ميگيره چون با بعضى ختم ها ارتباط روحى آدم بهتره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من اينو همون موقع خوندم عزيزم ، و حاجت گرفتم مال قبلا هست تاريخشو ببين . ولي در كنار اين من ختم ذكر ...

ولى اين كه ميگم دوستم ميگفت نظر شخصيش بود ولى بهش اعتقاد داشت

من خودم به شخصه تاازخواب بیدار میشم هنوز چشام درست باز نشده سریع میام سراغ گوشی چک میکنم حال آقا محم ...

باور کنید منم مثل شمام . هر موقع میآم سر گوشی منتظر خبرم از ایشون 😔

بازم براى حاجت هات از ختمش استفاده كن به قول يكى از دوستام ميگفت هر آدمى با يه ختم هايى بهتر حاجت م ...

اره درسته، يادمم رفته بود از انعام. امشب كه گفتى يادم اومد

ان شاءالله دوباره برميدارم ختمشو

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اره درسته، يادمم رفته بود از انعام. امشب كه گفتى يادم اومد ان شاءالله دوباره برميدارم ختم ...

گلم براى منم دعا كن. 

اين لينك تاپيكمه همون خوابي كه ديدم ، نميدونستم گفتن خوندن اين سوره مجربه  https://www.n ...

وووواییی این واقعا خواب عجیبی بوده 

شاید سوالم از دید بعضیا جالب نباشه ولی کنجکاوم کرد 

اونی که این حرفارو بهتون زد  چه شخصی بود  چهرشو یادتونه ؟  😅

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اين لينك تاپيكمه همون خوابي كه ديدم ، نميدونستم گفتن خوندن اين سوره مجربه  https://www.n ...

کلا سوره انعام عجیب حاجت میده‌. واسه مریض ۵ تا نیت میکنی میخونی رد خور نداره. من برای محمد اقا یک بار خوندم حالا میخام ادامه بدم ۵ تا رو کامل کنم البته اگر پسر وروجکم بزاره و سعادتشو داشته باشم. دل یگانه جونم شاد بشه

چشم به راه...
کلا سوره انعام عجیب حاجت میده‌. واسه مریض ۵ تا نیت میکنی میخونی رد خور نداره. من برای محمد اقا یک با ...

خب اين حرف شما هم سند داره عزيزم. 

شما همينطورى ميخونديد يا اين ميدونستين؟

نه عزیزم اصلا و ابدا به هیچ عنوان بچه های اینجا به ابروی امام حسین قسم برای من از خواهر واقعی با ا ...

شرمنده اگه ناراحتت کردم ببخشید باخودم گفتم هر کاری از دستم برنیاد انجام بدیم که جواب بگیریم ودل شما شاد بشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

سلام قشنگم خوبی ؟

انشالله که امروز روز خوبی برات باشه 

هر روز صبح که از خواب بیدار میشم اولین کاری که میکنم فقط میام اینجا سر میزنم به امید خبرهای خوب 

یگانه خیلی امیدوار باش مطمنم خدا بلاخره صدای یکیمون رو می‌شنوه و معجزش رو نشونمون میده 😍😍😍

فقط اصلا نگو که حال آقا محمد خوب نیست این خودش انرژی منفی هست که صد در صد به آقا محمد منتقل میشه 

بگو به لطف و مرحمت خدا قطعا حالش خوب میشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿