2777
2789
عزیزممم امیدت رو از دست نده اینهمه دعا و ختم میتونه تقدیر رو عوض کنه خیلی بغض دارم یگانه, کاشکی تو ...

دورت بگردم خواهری تو همین الانم کنار منی❤خدا میدونه تک تک بچه های اینجا چقدر برای من با ارزش هستن 💖💖

به این شب و روزای عزیز قسم که نمیدونم این نیرو و انرژی از کجا اوردم ولی هرچی که هست فقط و فقط ب لطف خدا و انرژی دوستای گلم و بس😔😔😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یگانه خبری هس 

؟؟ هوشیاریش چنده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام . شب بخیر ‌ من خییلی به فکر شمام‌. خوبین ؟ 

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟؟

من فکر میکنم شما همسن مادرم هستین اخ محبت هاتون مادرانه است😢😢😢

عزیزمی گلم شکر خدا زندم و امیدوار به لطف و کرم و معجزه خدا

لطف میکنی بگید چجور هست منم برای شفای صنم بخونم

چشم عزيزم. 

ببين عزيزم ختم انعام چهل و يك مرتبه هست نه چهل و يك روز. 

اگه ميتونى چهل و يك مرتبه خودت سوره انعام بخون.  

در زمان عذر هم اگه براتون امكان داره نخونيد چون با عذر ثواب تلاوت قرآن كم ميشه اينم كه ختم هست اگر نه بين خودت و ديگران تقسيمش كن. شرط طهارت كه گفتم رعايت بشه خيلى بهتره تو چند تا پست قبل براى دعاى مشلول گفتم. 

راستى دعاى مشلول براى شفاى مريض عاليه. 

شرطش هم بالا گذاشتم. 

ختم هاى مختلف هم داره. 

اگه ميتونى يكى كه گرفتى تموم شد دومى هم بگير عالى هستن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟؟ من فکر میکنم شما همسن مادرم هستین اخ محبت هاتون مادرانه است😢😢😢 عزی ...

اگه بخوام بگم خوبم که راست نگفتم عزیزم 

تشکر از لطفتون 

خیلی به یاد شمام و شرایطی که پیش روی شماست . دعاگوی شما هستم‌ 

حال نامزدتون چطوره ؟ بهشون اومدن ؟

سلام نگین جان نه خوب نیست هوشیاری۳ برا تنفس هم لوله گذاری کردن و به ونتیلاتور وصل😭😭😭

اره لولهارو فهمیدم ، انشالله ک دوام بیارع 

عکس محمدو یجاوبفرس  

کانال خضرت حسین زدم زندس بگیرم جلو تلویزون انشالله اثر کنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگه بخوام بگم خوبم که راست نگفتم عزیزم  تشکر از لطفتون  خیلی به یاد شمام و شرایطی که پیش ...

انشاالله که زود زود خوب میشه حال دلتون🤲🤲❤❤

ممنونم گلم خدا خیرتون بده 

نه هر لحظه بدتر شده😔😔😭😭

چند روز سایت کار تمیکن گلی عکس نمیاد😢😢

شت

اين لينك تاپيكمه همون خوابي كه ديدم ، نميدونستم گفتن خوندن اين سوره مجربه  https://www.n ...

واى واقعا خوابى كه ديدى خيلى جالب بوده. 

چهل و يك بار انعام بخون حاجت ميگيرى. 

همينطور هم كه بهت گفتن به اموات و بهتر كه به شهدا يا سرگردانان برزخ هديه كن زود حاجت ميگيرى. 

منتظر خبر حاجت رواييت هستم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم