2777
2789
خخواهری ادمیزاد دیگه  احتیاط هم شرط عقل درست تو بدترین شرایطم  ولی هنوز یکمی از عقلم کا ...

🥺🥺🥺خدا جواب این همه دعارو بی نتیجه نمیزاره   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزيزم واقعا داريم.  گلم نميشه كه حرف بى سند زد. اصلا هيچى بى سند پيشنهاد نميكنم.

عههه پس همچين چيزي بوده... چقدر جالب نميدونستم!!!  بزار لينك تاپيكمو بزارم واست ببيني

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عههه پس همچين چيزي بوده... چقدر جالب نميدونستم!!!  بزار لينك تاپيكمو بزارم واست ببيني

امام صادق علیه السلام فرمود: 

هر کس را حاجتی باشد 41 بار این سوره را بخواند حاجتش براید و اگر بلایی متوجه شود دفع گردد و اگر در یک مجلس نشود در چند مجلس بخواند (یا با جمعی بخوانند) و هر که آن را بخواند سپس این دعا را بخواند حاجتش براورده شود و آمرزیده گردد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مممنونم گلم الهی امین 

امام صادق علیه السلام فرمود: 

هر کس را حاجتی باشد 41 بار این سوره را بخواند حاجتش براید و اگر بلایی متوجه شود دفع گردد و اگر در یک مجلس نشود در چند مجلس بخواند (یا با جمعی بخوانند) و هر که آن را بخواند سپس این دعا را بخواند حاجتش براورده شود و آمرزیده گردد

عههه پس همچين چيزي بوده... چقدر جالب نميدونستم!!!  بزار لينك تاپيكمو بزارم واست ببيني

آخه عزيزم اگه الكى از خودم بگم مديون ميشم. 

امام صادق علیه السلام فرمود:  هر کس را حاجتی باشد 41 بار این سوره را بخواند حاجتش براید و اگر ...

منظور سوره ى انعام هست در خواص سوره انعام اين حديث هست. 

نه عزيزم واقعا داريم.  گلم نميشه كه حرف بى سند زد. اصلا هيچى بى سند پيشنهاد نميكنم.

لطف میکنی بگید چجور هست منم برای شفای صنم بخونم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نمیدونم دیروز رو ۸۵بود امروز گفت بین ۸۰ و ۸۵ نوسان داره نه خواهر تا همین الانم خدا میدونه چقدر از ک ...

اگه بشه اینجا پولجمع کنیم وقربونی کنیم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
خخواهری ادمیزاد دیگه  احتیاط هم شرط عقل درست تو بدترین شرایطم  ولی هنوز یکمی از عقلم کا ...

عزیزممم امیدت رو از دست نده

اینهمه دعا و ختم میتونه تقدیر رو عوض کنه

خیلی بغض دارم یگانه, کاشکی توی شهر شما بودم به بهانه نذری میومدم در خونتون یه کاسه آش میدادم چندلحظه دستاتو میفشردم تا شاید کمی بتونم آرومت کنم. چقدر قوی و پرطاقتی خواهر, الهی که روز خوشحالیتو ببینم. اشک‌پاییزه رو درآوردی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اگه بشه اینجا پولجمع کنیم وقربونی کنیم

نه عزیزم اصلا و ابدا

به هیچ عنوان

بچه های اینجا به ابروی امام حسین قسم برای من از خواهر واقعی با ارزش تر هستن و به هیچ عنوان نمیخوام همچین حرفی اینجا زده بشه

وجود دوستان این که کنارمن برای من میلیارد ها ارزش داره

امام صادق علیه السلام فرمود:  هر کس را حاجتی باشد 41 بار این سوره را بخواند حاجتش براید و اگر ...

اين لينك تاپيكمه همون خوابي كه ديدم ، نميدونستم گفتن خوندن اين سوره مجربه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9666792/يه-خوابى-ديدم-حاجت-دارا-بياين?page=1

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦