2777
2789
عنوان

يه خوابى ديدم.. حاجت دارا بياين..

2292 بازدید | 296 پست

سلام بچه ها 

توى خواب بهم گفتن واسه رفع مشكلم ٤٠ نفر سوره انعام بخونن و ثوابشو هديه يك فردى كه فوت شده بكنن. 

گفتن بهم كه انعام خيلى خوبه واسه رفع مشكلات.

ميخوام ختم انعام انجام بدم، هر كسى ميخواد بخونه بگه اسمشو بنويسم. ثوابشو هديه كنيد به يكى از فوت شدگان ( فاميلتون يا غريبه فرقى نميكنه)

يه كارى هست كه در كمتر از دو ماه فرصت براى انجامش هست، همش دارم دعا ميكنم كه طرفم راضى بشه و بياد توى اين دو ماه انجام بده. واسم دعا كنيد لطفا🌹

همش دارم ختم و چله و دعا برميدارم، الان آخراى چله دعاى توسلم هستم كه اينطورى خواب ديدم..

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براازدواج‌منم دعا کنید

ان شاءالله با كسي كه دوست داري ازدواج كني و خوشبخت بشي عزيزم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

میخونم برات.

فاطیما.هرچی صلاحه برام پیش بیاد

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)

من میخونم

عزيزم ان شاءالله حاجت روا باشي اسمتو مينويسم، هر وقت خوندي بهم بگو جلوي اسمت يك تيك سبز بزنم ممنون

١. خودم ✅

٢. نامزدلوكخوشانس 

من میخونم... اسمم فاطمس

مرسي عزيزم ان شاءالله حاجت روا باشي 

اسمتو مينويسم، هر وقت خوندي بهم بگو جلوي اسمت يك تيك سبز بزنم ممنون

١. خودم ✅

٢. نامزدلوكخوشانس

٣. فاطمه