2777
2789
خدا شاهده تو خواهر گلم بالن ارزوها شبنم نگین نینا زهرا طهورا هالوین سپیده و خیلی از دوستای دیگه که ش ...

گلم دل شكسته اى يه وقت آه نكش. 

فقط بگو ان شاء الله خدا آگاهيش زياد كنه كه بدون دانستن شرايط آدم ها قضاوتشون نكنه. 

گلم با تمام وجودم شرايطت درك ميكنم ولى باز منم دارم از بيرون نگاه ميكنم سختى هاى شما رو نكشيدم. 

الهى همگى از مقام قضاوت استعفا بديم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خودت خوبی عزیزم  یگانه   به بعضی از حرفا بهتر اهمیت ندی 🌱❤️ برو بگیر بخواب سرت ...

عزیزدلمی خواهری 

نه من که کلا تا افتاب طلوع نکن خوتب ندارم اونم بخدا دیگه با دارو و از خستگی بیهوش میشم 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم دل شكسته اى يه وقت آه نكش.  فقط بگو ان شاء الله خدا آگاهيش زياد كنه كه بدون دانستن شرايط آ ...

نه گلم اه نمیکشم

چون منم خدایی دارم که خودش شاهد و ناظر همه چیز هست

تو عزیزمی🌹

عزیزدلمی خواهری  نه من که کلا تا افتاب طلوع نکن خوتب ندارم اونم بخدا دیگه با دارو و از خستگی ب ...

مرسی که به فکر خودتی 😒 

برو قشنگ بگیر بخواب با بیدار بودن و غصه خوردن چیزی حل نمیشه فقط بدتر میشه.  

نکن یگانه اینطوری با خودت نکنننن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نه گلم اه نمیکشم چون منم خدایی دارم که خودش شاهد و ناظر همه چیز هست تو عزیزمی🌹

الهى از هر خيرى كه در زمين منتشر ميشه بهره مند بشى. 

الهى هزاران برابر سختى هايى كه كشيدى در زندگى خير ببينى. 

الهى پايان ماه رمضان پايان غم ها و شروع شاديها و خوشى هاى زندگيت باشه. 

من خودم به شخصه تاازخواب بیدار میشم هنوز چشام درست باز نشده سریع میام سراغ گوشی چک میکنم حال آقا محمد رو بدونم چطوره؟؛ انگار بیشتر از تو یگانه‌جان منتظر خبریم منتظر خبر خوبیم😐کاش هرچه زودتر اون روز خوبه اون لحظه خوبه برسه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
مرسی که به فکر خودتی 😒  برو قشنگ بگیر بخواب با بیدار بودن و غصه خوردن چیزی حل نمیشه فقط بدتر ...

بخدا نمیتونم

ی ثانیه مغزم اروم نمیشه الانم که ماه رمضون تا سحری بخورم و نماز شب و نماز صبح کلی طول میکشه 😰😢😭😔

الهى از هر خيرى كه در زمين منتشر ميشه بهره مند بشى.  الهى هزاران برابر سختى هايى كه كشيدى در ز ...

مممنونم خواهری خدا خیرت بده که اینقدر قشنگ دعا میکنی

انشاالله همیشه تنت سالم باش و دلت خوش💖

من خودم به شخصه تاازخواب بیدار میشم هنوز چشام درست باز نشده سریع میام سراغ گوشی چک میکنم حال آقا محم ...

مممنونم خواهری خدا خیرت بده رو سجاده نشستم تا اذان تموم بشه نماز بخونم الهی خدا دلت شاد بکن و حاجاتت روا🌹🤲🙏❤

مممنونم خواهری خدا خیرت بده که اینقدر قشنگ دعا میکنی انشاالله همیشه تنت سالم باش و دلت خوش💖

ممنون عزيز مهربانم 

بخدا نمیتونم ی ثانیه مغزم اروم نمیشه الانم که ماه رمضون تا سحری بخورم و نماز شب و نماز صبح کلی طول ...

یگانه تو باید خودتو تقویت کنی  نه که روزه بگیری 😥 

قبول باشه عزیزم منم نماز شب خوندم خییییلییی دعات کردم 🤲🏻❤️🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه تو باید خودتو تقویت کنی  نه که روزه بگیری 😥  قبول باشه عزیزم منم نماز شب خوند ...

نمیتونم بخدا من از ۷سالگی روزه گرفتم روزه نگیرم میمیرم😭😭عزیزمی منم خوندم برای تو خواهر گلم و همه دوستان دعا کردم❤

نمیتونم بخدا من از ۷سالگی روزه گرفتم روزه نگیرم میمیرم😭😭عزیزمی منم خوندم برای تو خواهر گلم و همه د ...

باشه عزیزم هرکاری که روحت و آروم میکنه همون کارا بکن 🤲🏻

ولی  موقع سحر و افطار خییلی به خودت برس 

مرسی عزیزم  باعث افتخاره که شما دعا گوی من باشی 🤲🏻❤️