بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزدلمی خواهری نه من که کلا تا افتاب طلوع نکن خوتب ندارم اونم بخدا دیگه با دارو و از خستگی ب ...
مرسی که به فکر خودتی 😒
برو قشنگ بگیر بخواب با بیدار بودن و غصه خوردن چیزی حل نمیشه فقط بدتر میشه.
نکن یگانه اینطوری با خودت نکنننن
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
من خودم به شخصه تاازخواب بیدار میشم هنوز چشام درست باز نشده سریع میام سراغ گوشی چک میکنم حال آقا محمد رو بدونم چطوره؟؛ انگار بیشتر از تو یگانهجان منتظر خبریم منتظر خبر خوبیم😐کاش هرچه زودتر اون روز خوبه اون لحظه خوبه برسه
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
نمیتونم بخدا من از ۷سالگی روزه گرفتم روزه نگیرم میمیرم😭😭عزیزمی منم خوندم برای تو خواهر گلم و همه د ...
باشه عزیزم هرکاری که روحت و آروم میکنه همون کارا بکن 🤲🏻
ولی موقع سحر و افطار خییلی به خودت برس
مرسی عزیزم باعث افتخاره که شما دعا گوی من باشی 🤲🏻❤️