2777
2789
بخوا اگر هزار سال هم بگذره به این ایمان دارم خدا تاوان قطره قطره اشکام ازش میگیره ولی اخ دیگه برای ...

این چه حرفیه می‌زنی یگانه ،  تو نابود نشدی قوی شدی

نا امید شدی ولی بلند شدی و همچنان عاشقانه خدارو صدا می‌زنی  

اونی که نابود شده دوشمنان تو هستن که روز به روز دارن خودشونو به جهنم خدا نزدیک تر میکنند و شمارو به بهشت خدا 

باور کن خدا به وقتش بهترین هارو برات رقم میزنه 

به وقتش خدا کاری میکنه از ته دلت بخندی  

ما تو دنیا برای فنا خلق نشدیم برای بقا آفریده شدیم. 

مطمئن باش بهترین ها در انتظارت 

چون خدا گفته بعدهر سختی اسانیست ❤️🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

این چه حرفیه می‌زنی یگانه ،  تو نابود نشدی قوی شدی نا امید شدی ولی بلند شدی و همچنان عاشق ...

اانشالله 

همه امیدم بخدا 

چون میدونم حواسش بهم هست و هوامو داره😔😔🤲🤲🤲😭😭بالاخره روز خوشی و ارامش بمنم نشون میده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اما من این جمله که میگن با چشم دیدم خدا دیر گیره ولی شیر گیره  دیدم طرف بعد ۲۷ ۲۸سال تاوان داد ...

دقیقا همین

خدا وقتی از یه بندش  خشم گیر  بشه هرکاری میکنه یه کلمه اسم الله رو به زبون نیار آنچنان تو مال دنیا غلطش میده که خدایی به زبون نیار. 

در آخر خییلی زیبا و لاکچری در جهنم به روش گشوده میشه 

😅🤲🏻

پس بدون هر غم و مشکلی گریبان حالت میشه خدا عاشقت چون دوست داره بارها بگویی خدای من خدای من خدای من ❤️ و چه چیزی بهتر از عشق خدا 😍🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اما من این جمله که میگن با چشم دیدم خدا دیر گیره ولی شیر گیره  دیدم طرف بعد ۲۷ ۲۸سال تاوان داد ...

عزیزم چ فایده دوست داشتم ببینم تا زمانی که زنده بود هیچی نشد سالم و خوش درسته موند واسه اون دنیا... یه روزی اینم جریان داره برات تعریف میکنم 

یگانه فدات بشم. آروم باش خواهر 

واقعا موندم که چی بگم

بگو تو که تا الان نیومده بودی حالا هم نمیومدی چقدر آدم میخواد معذرت می‌خوام پست باشه ، به جای اینکه بشینه دست به دعا بشه این حرفا زده 

کاش دوست آقا محمد راهش نداده بود بیاد 

بگو 45روز این پسر به این شکل هست و حال و روزش اینه تو کجا بودی که حالا یادت اومده یه پسری هم داری ؟؟؟

در کل برات مهم نباشه عزیزدلم بگو با دعای خودم و دوستان آرزوی هزار دور از جون آقا محمد، دیه ، به دلت میذاریم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

❤️❤️❤️❤️❤️توجه 😍😍

تعداد ختم های قرائت شده : ۱۳۸ 

تعداد ختم های باقی مانده :۱۷۵

❤️❤️🌱🌱🌱🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌱🌱🌱❤️❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳

دوستان ختم دعای عهد داریم 

به نیت ظهور آقا امام زمان ، نجات تمام بیماران مخصوصا آقا محمد و حاجات خودتون 

کمک کنید تا ختم  تا پایان ماه مبارک رمضان به اتمام برسه و انشالله حاجت دلتون مورد اجابت درگاه حق واقع بشه 🤲🏻❤️🌱 

اگه هرکس یه دونه هم دعای عهد و بخونه کمک به تمام شدن ختم میکنه پس این لطف و بکنید 🥺🤲🏻❤️ 

هر تعدادی که بر میدارید خواهشا. داخل تاپینک خودم اعلام کنید تا بتونم ختم هارو بشمارم ❤️🌱🤲🏻 

بله عزيزم ميشه. شرمنده دير اومدم سايت

نه عزیزم دوشمنت شرمنده مرسی که جوابمو دادی 🙏❤️

سلام یگانه جان  خوندم جریان رو متأسفانه چه پدر وقیحی ... ان‌شاءالله به کوری چشمش هرچه زودتر م ...

الهی امین 🤲🏻🥺❤️

سلام یگانه جان  خوندم جریان رو متأسفانه چه پدر وقیحی ... ان‌شاءالله به کوری چشمش هرچه زودتر م ...

❤️❤️❤️❤️❤️توجه 😍😍

تعداد ختم های قرائت شده : ۱۳۸ 

تعداد ختم های باقی مانده :۱۷۵

❤️❤️🌱🌱🌱🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌱🌱🌱❤️❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳

دوستان ختم دعای عهد داریم 

به نیت ظهور آقا امام زمان ، نجات تمام بیماران مخصوصا آقا محمد و حاجات خودتون 

کمک کنید تا ختم  تا پایان ماه مبارک رمضان به اتمام برسه و انشالله حاجت دلتون مورد اجابت درگاه حق واقع بشه 🤲🏻❤️🌱 

اگه هرکس یه دونه هم دعای عهد و بخونه کمک به تمام شدن ختم میکنه پس این لطف و بکنید 🥺🤲🏻❤️ 

هر تعدادی که بر میدارید خواهشا. داخل تاپینک خودم اعلام کنید تا بتونم ختم هارو بشمارم ❤️🌱🤲🏻 

عزیزم اکه شرایطشو داری تو ختم دعای عهد شرکت کن