2777
2789

من آدم شبيه باباي آقا محمد ديدم 

اينارو خدا كور و كر ميكنه 

درسته كه بعنوان اطرافيان شون خيلي سختي و ذلت ميكشيم ولي اينارو خدا رهاشون كرده 

از دنيا و بچه و عشق و محبت فقط دو قرون پولشو ميبينن،الانم احتمالا از ترس آبروش رفته كه بقيه نگن بچه تو انداختي 

هعيييييييي خدا كي ميخوادي جواب دلهاي شكسته زير ظلم رو بدي 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳

❤️❤️❤️❤️❤️توجه 

۹۰ ختم دعای عهد انجام شد 

تعداد باقی مانده :۲۲۳تا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌱❤️

برای ظهور آقا امام زمان و نجات آقا محمد از این وضعیت ختم دعای عهد داریم خواهشا کمک کنید تا اخر ماه رمضان تمام بشه 🌱🌱 

حتی اکه همتون نفری یه دونه بردارین ختم تمام میشه پس خواهشاا همکاری کنید 🤲🏻🥺

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

واى چه اتفاق جالبى اينم يه نشانه و يه نور اميد. خداروهزاران مرتبه شكر.  

ببخشید یه سوال داشتم . تو قنوت نماز وتر میشه دعای عهد هم خوند ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم مفاتیح من دست کسی هست اینجا میتونی بزاری تا بخونم

اره عزیزم تو تا پینک خودم میزارم که اینجا شلوغ نشه🌱❤️ 

ولی میتونی بزنی تو گوگول دعای عهد با صوت استاد فرهمند واقعااااا زیبا میخوند با اون بخونی خییلی حس خوبی داره   

اره عزیزم تو تا پینک خودم میزارم که اینجا شلوغ نشه🌱❤️  ولی میتونی بزنی تو گوگول دعای عهد با ص ...

درست میگی عزیزم  استاد فرهمند را توی گوشی قبلیم داشتم ممنونتم ببخشید حالم خوب نیس گلم یه دونه میخونم

من آدم شبيه باباي آقا محمد ديدم  اينارو خدا كور و كر ميكنه  درسته كه بعنوان اطرافيان شون ...

بخوا اگر هزار سال هم بگذره

به این ایمان دارم خدا تاوان قطره قطره اشکام ازش میگیره ولی اخ دیگه برای من ارزشی نداره وقتی ابن وسط نابود شدم 😭😭😭😭😭😭

بخوا اگر هزار سال هم بگذره به این ایمان دارم خدا تاوان قطره قطره اشکام ازش میگیره ولی اخ دیگه برای ...

یگانه جون عزیزم باور کن حق داری اینقد عصبانی باشی هر کس جای تو بود شاید تا بحال انتقامشو از این باباهه گرفته بود ولی ادمای بزرگواری مث تو میسپارن ب خدا

فقط بسپارش ب خدا

هر چند ک میدونم حتی اگ بسپاری هم بخدا ولی روزایی ک اینا خراب کردن بر نمیگرده و این واقعیت تلخیه

اما چاره چیه در برابر خواست و مصلحت خدا فقط باید سر خم کرد

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
بخوا اگر هزار سال هم بگذره به این ایمان دارم خدا تاوان قطره قطره اشکام ازش میگیره ولی اخ دیگه برای ...

والا یگانه جون مورد دور و برم هس ظلم کرد و هیچی ب هیچی 🤕 امیدوارم مورد شما اینجور نباشه😓

یگانه جون عزیزم باور کن حق داری اینقد عصبانی باشی هر کس جای تو بود شاید تا بحال انتقامشو از این بابا ...

عزیزدلمی خواهری 

نظر لطفت بمن

انشاالله 

هیچ حاکمی از خدا عادل تر نیست همین که خدا میبینه و میدونه کافی 

والا یگانه جون مورد دور و برم هس ظلم کرد و هیچی ب هیچی 🤕 امیدوارم مورد شما اینجور نباشه😓

اما من این جمله که میگن با چشم دیدم خدا دیر گیره ولی شیر گیره 

دیدم طرف بعد ۲۷ ۲۸سال تاوان داده

فقط اینجا نیست 

ابنجا فانی

ی جای باقی هست که اونجا باید جواب پس بده

اصلا اصلا شک نکن