2777
2789
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐ووایییییی استغفرالله میخوام یه چیزی بگم ولی درست نیست خدایا توروخدا همچی ...

ی هرزه ی ذره ذره جون من   محمد گرفت

من ادم فوق العاده دل رحمی هستم

اما ۸سال عمرم و جوانیم بهترین روزام عشقم این مرد ازم گرفت هرگز هرگز نمیبخشمش

واگذارش کردم به حضرت عباس به ابروی مادرش حق من و محمد از این لجن بگیره

توکل به خدا  بدتر نشده گلم یکم بهتر شده از ۶۰ اومد ۷۰ ان‌شاءالله تا فردا بره بالای ۹۰ و راحت ن ...

اوضاع خیلی خراب که با ونتیلاتور رو ۷۰ خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش کنیم😭😭😭😭😭

خدا حق اون بذار کف دستش ۸ سال عمر و جوانی و موی سفید قلب تیکه تیکه و روزی ی مشت قرص خوردن من و حرفای مردم میخواد چیکار کن 😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با دستگاه باید راحت نفس میکشید که متاسفانه بدتر شده😭😭😭😭😭 پس مرتیکه ی هرزه برا دیدار با قبر باب ...

یگانه عزیزم  آروم باش حتما تو این وضعیت یه حکمتی تو هرکاری از دست بر میومد کردی حال آقا محمدم هرچقدرم بد بشه ولی از پیشت نمیره 

خدا با اینکار می‌خواد درس بزرگی به هممون بده مخصوصا به پدر آقا محمد باید صبر کنیم بببینیم که اون بالاسری چی می‌خواد. 

بعضی چیزا هست که ما نمیتونیم درک کنیم ولی خدا نامحدود از ریز ریز جزئیات آگاه باید بسپاریم به خودش 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اوضاع خیلی خراب که با ونتیلاتور رو ۷۰ خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش کنیم😭😭😭😭😭 خدا حق اون بذار ...

به چیزای خوب فکر کن 

خودت بهم گفتی 

اون روزایی که تو از همه ی مردا حالت بهم میخورد 

اون روزایی که هیچ مردی برات قابل اعتماد نبود 

خدا محمد سر راهت. قرار داد 

پس خداییییی که این لطف بزرگ بهت کرده محمد و ازت نمیگیره.  خدای ما شیشه رو در بغل سنگ نگه میداره 

خدای ما برای نجات امام زمان. اون در دیده ی مردم غایب کرد 

خدا برای  حرکت کشتی حضرت نوح  بارون طوفانی نازل کرد 

بخدا قسم  خدای تو مرده هارو هم زنده میکنه 

برای خدا معجزه کاری نداره 

و بارها گفتم هرچی شرایط سخت تر معجزه ی خدا نزدیک تر 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه عزیزم  آروم باش حتما تو این وضعیت یه حکمتی تو هرکاری از دست بر میومد کردی حال آقا مح ...

خواهری تو ی چیز میبینی من هزار تا چیز

میدونی ادمی که زجرت بده جونت و عمرت جوانیت عشقت ازت بگیره باید چجوری باهاش برخورد کنی

من ۸سال به احترامش بخاطر خدا صبر کردم موندم دم نزدم

قلبم اتیش

امروز بعد این همه وقت رفته بیمارستان

جای اینکه بگه باش دیر اومدم بذار بمونم جبران کنم

شروع کرده به داد و بیداد که اره فکر نکید ۴۰روز نیومدم بی صاحابه ها نه من صاحابشم بمیره از هزار تومن دیه اش نمیگذرم همتون پول میکنم

تف به شرفت تف تو مردونگیت تف تو ذاتت تو به وجود کسی که اسم تو رو گذاشت مرد

یعنی دوست محمد بمن که زنگ زد یجوری گریه میکرد پسره ۱۲۰ ۳۰ کیلو من گفتم حتما محمد مرده این اینجوری زجه میزنه نگو اون بیشرف حروم زاده ی حروم لقمه رفته بیمارستان دیه محمد میخواسته😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رییس بیمارستان تاکید کرده دیگه راهش ندید

دکترش حدود ۵۵سالش بمن میگه روزی که محمد خواستیم عمل کنیم ۱۰ بار بهش زنگ زدن از بیمارستان اتاق عمل دوستش که بیا رضایت بده

گفته بمن ربطی نداره پول میخواین حتما بمن زنگ زدید

مم نمیام 

تو بودی ترو بخدا ترو به این شب قدر این چیزا رو میشنیدی سکته نمیکردی دق نمیکردی نمیمردی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اوضاع خیلی خراب که با ونتیلاتور رو ۷۰ خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش کنیم😭😭😭😭😭 خدا حق اون بذار ...

ان‌شاءالله که زود خوب میشه 

من خیلی امیدوارم که زود به هوش بیاد 

هر چقدرم حالش بد باشه مهم اینه آقا محمد برای اینکه بیاد پیشتپ تلاش می‌کنه و میمونه خیالت راحت باشه 

خدا اون بالاست و همه چیز رو میبینه و به موقعس بهترین رو برات رقم می‌زنه 

به باباش هم فکر نکن می‌دونم پر از خشم و نفرینی نسبت بهش ولی ولش کن و بسپار به خدا 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

به چیزای خوب فکر کن  خودت بهم گفتی  اون روزایی که تو از همه ی مردا حالت بهم میخورد  ...

پیر شدم مردم جون دادم له شدم داغون شدم باز گفتم خدایا شکرت راضی ام برضای تو

هرچی تو بگی هرچی تو بخوای ولی ای حروم لقمه بخاطر ی زن خیابونی من و محمد اینقدر رجر داد امروز این حرفا رو زد

واگذارش کردم به اقام ابوالفضل که بحق باب الحوائجیش حق من از این سگ کثیف بگیره

خواهری تو ی چیز میبینی من هزار تا چیز میدونی ادمی که زجرت بده جونت و عمرت جوانیت عشقت ازت بگیره بای ...

سنگ شرف داره به این مرد 😔😔

ان‌شاءالله که زود خوب میشه  من خیلی امیدوارم که زود به هوش بیاد  هر چقدرم حالش بد باشه م ...

ععزیزدلمی شبنم جان لطفا پیام بالا که برا دوستمون نوشتم بخون

ببین امروز چه گوه هایی خورده😭😭😭😭دق کردم دیگه بخدا

سنگ شرف داره به این مرد 😔😔

بخدا قسم ی سگ با توله هاش این کار نمیکن

میگن گربه خیلی بی ذات و پست

بخدا قسم ی گربه دنبال توله هاش بری تیکه تیکه ات میکن😭😭😭😭اما این بیشرف ببین با ما چیکار میکن اخ

خواهری تو ی چیز میبینی من هزار تا چیز میدونی ادمی که زجرت بده جونت و عمرت جوانیت عشقت ازت بگیره بای ...

ووای یگانه  قلبم آتیش گرفت 

نمیخوام ناشکری کنما  ولی اخه خدا این رسمش نیست بخدا 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

اخه یه آدم انقدر بد ذات انقدر …. اه  نمیدونم چی بگم بغض داره خفم میکنه 

ععزیزدلمی شبنم جان لطفا پیام بالا که برا دوستمون نوشتم بخون ببین امروز چه گوه هایی خورده😭😭😭😭دق ...

دیدم گلم 🥺🥺🥺

سلام عزیزدلم ممنونم شما خوبی؟ امشب چندین بار یادت کردم گلم 

ممنون عزيزم الهى حاجت روا بشى الهى امشب معجزه ى زندگيت امضاء شده باشه منم خيلى به يادت بودم و برات دعا كردم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بخدا قسم ی سگ با توله هاش این کار نمیکن میگن گربه خیلی بی ذات و پست بخدا قسم ی گربه دنبال توله هاش ...

الانش رو بیخیال بمون و صبر کن و عاقبت این آدم رو ببین 

دنیا همیشه اینجور نیست و رو یه پاشنه نمیچرخه