2777
2789

دوستمون زحمت کشیدن ختم جدید گذاشتن اگر دوست داشتید شرکت کنید زمانشم تا اخر اردیبهشت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10836503/ختم-قرآن-به-نیت-به-هوش-اومدن-نامزد-یکی-از-کاربر-های-عزیز?postId=285318183

اره گلم اکسیژنش ۲روز زیر ۶۰ بود امروز تو گلوش لوله گذاری کردن ریه هاش که تو تابستون اذیتش کردن او ...

بمیرم الهی😔انشالله فاطمه زهرا ب داد برسه ب بی مادریش رحم کنه زودتر بهوش بیاد 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلی اینجام وات نرفتم عزیزم غروبم سایت بودم که

سلام عزیزم دیدم پستت رو ولی ساعتش رو نگاه نکردم گلم 

حال آقا محمد چه طوره 

تنفسش بهتر شده ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام مهربونم ممنونم شبنم جان الهی امین  بخدا امشبم بشرط لیاقت یادت بودم

الهی آمین الهی آمین الهی آمین 

ممنونم خواهر مهربونم 🙏 منم به یادت بودم عزیز دلم

🥺🥺🥺 نرمالش چند هست گلم ؟

۹۰ به بالا باید باش😭😭😭

زیر ۹۰ باید با  کمک دستگاه اکسیژن بگیرن

محمد دیگه ۵۰ بود براش دستگاه گذاشتن😔😔

بابای لجنشم امروز رفته بیمارستان

به گمون بوی دیه بهش خورده 

گفته همین روزاست بمیره و ی پول تپلم بکنم تو جیبم😭😭😭😭😭😭بعد ۴۵روز اومده

دوستانی که پیاممو میبینین ختم قرآن گذاشتم به نیت سلامتی و به هوش اومدن نامزد یگانه جان ممنون میشم شرکت کنید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10836503&slug=ختم-قرآن-به-نیت-به-هوش-اومدن-نامزد-یکی-از-کاربر-های-عزیز&postId=285389620

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
۹۰ به بالا باید باش😭😭😭 زیر ۹۰ باید با  کمک دستگاه اکسیژن بگیرن محمد دیگه ۵۰ بود براش دستگا ...

ای بابا ۲۰ تا کمه 

ان‌شاءالله تا فردا بالای ۹۰ بشه 

من نمی‌دونم این بشر چه دلی داره این همه روز نرفت پیش بچش 😔😔 

دور از جونش عزیزم خدا نکنه 💔💔حرفش هم نزن 

گلم من غروب تاپیک خودتم پیام دادم عزبزم

اره عزیزم.  از غروب تا حالا ازت بی خبر بودم که خداروشکر اومدی 

یگانه خییلی مراقب خودت باش اصلا غم به دلت راه نده 🤲🏻❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ای بابا ۲۰ تا کمه  ان‌شاءالله تا فردا بالای ۹۰ بشه  من نمی‌دونم این بشر چه دلی داره ا ...

با دستگاه باید راحت نفس میکشید که متاسفانه بدتر شده😭😭😭😭😭

پس مرتیکه ی هرزه برا دیدار با قبر باباش که نرفته رفته ببین بمیره یا بمون😭😭😭😭بره خبر ببره برا زن هرزه تر از خودش که ی تور اروپا برن با پولش😭😭😭😭😭😭😭

واگذارش کردم به دستای بریده حضرت عباس 

الهی ۸سال تاوان عمر و جوانی به باد رفته من و محمد ازش بگیره😭😭😭😭😭😭😭

۹۰ به بالا باید باش😭😭😭 زیر ۹۰ باید با  کمک دستگاه اکسیژن بگیرن محمد دیگه ۵۰ بود براش دستگا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐ووایییییی استغفرالله میخوام یه چیزی بگم ولی درست نیست خدایا توروخدا همچیتو شکر ولی اخه این چه پدری که خلق کردی 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

با دستگاه باید راحت نفس میکشید که متاسفانه بدتر شده😭😭😭😭😭 پس مرتیکه ی هرزه برا دیدار با قبر باب ...

توکل به خدا 

بدتر نشده گلم یکم بهتر شده از ۶۰ اومد ۷۰ ان‌شاءالله تا فردا بره بالای ۹۰ و راحت نفس بکشه 

چی بگم من که درک نمی‌کنمش 

هر چقدرم سنگدل باشه بازم غیر طبیعیه 

ولش کن خدا خودش تاوان کاراش رو ازش میگیره