2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزان اگه مایلید ختم ۳۱۳ تا دعای عهد برای ظهور امام  غایب و نجات آقامحمدهم بزارید

من براختم قران دیر متوجه شدماگه الان دعای عهد هست که بخونم؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
من براختم قران دیر متوجه شدماگه الان دعای عهد هست که بخونم؟

اره عزیزم اکه میتونی دعای عهد و بخون  من خودم الان تاپینک دعای عهد میزنم 

یه دونه میخونید ؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳

بچه ها ختم دعای عهد گزاشتم دوست داشتید برای ارامش. روحتون و ظهور امام زمان شرکت کنید❤️❤️🌱 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳

ختم ۳۱۳ تا دعای عهد تا آخر ماه مبارک رمضان فرصت داره  هرکی میتونه عزیزانم شرکت کنه سهم هرکس یه دونه  بیشترم خواستید بر دارید خیلیم عالیه فقط بگید چندتا   🤲🏻❤️

برای ارامش دلت دوست داشتی شرکت کن امام زمان هر دعای کنه در حق ما بکنه خییلی گیراس انشالله حاجت روا بشی 

سسلام گلم محمد خوب نیست تنفسش داغون 😭😭امروز برای تنفس لوله گذاری کردن😭😭😭 ختم سوره فجر تموم شد ...

فداتشم آروم باش توروخدا 

بسپار بخدا ، خدا خیلی بزرگه خیلی رحیمه ،پس توکل بخودش مطمنم دلت شاد میشه عزیزدلم فقط آروم باش و لحظه ای ناامید نشو 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10838594/کیا-میان-برای-ظهور-امام-زمان-تلاش-کنیم-ختم-۳ ...

سلام گلم من یه دونه خوندم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

ان شاء الله آقا محمد هم خیلی زود به هوش بیان 

عزیزم همینا گفتم کافیه یا بیام تو تاپیک پست بذارم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سسلام گلم محمد خوب نیست تنفسش داغون 😭😭امروز برای تنفس لوله گذاری کردن😭😭😭 ختم سوره فجر تموم شد ...

سلام خواهری 🥺🥺آروم باش 

ان‌شاءالله همین یه راه نجات میشه براش و خیلی زود به هوش میاد به حق همین شب عزیز 🤲🤲 

سلام گلم من یه دونه خوندم  اللهم عجل لولیک الفرج  ان شاء الله آقا محمد هم خیلی زود به هو ...

مرررسی عزیزم حاجت روابشی

انشالله آقا محمد با دعای امام زمان به هوش میان  🤲🏻❤️ 

اگه لطف کنی تو تاپینک بگی خییلی بهتر چون من هنوز ختم هارو نشمردم. بعدا میخوام بشمارم  بهتر همش یه جا باشه 

مرررسی عزیزم حاجت روابشی  انشالله آقا محمد با دعای امام زمان به هوش میان  🤲🏻❤️  ...

ممنونم گلم 

الهی آمین ان‌شاءالله به حق بیمار مصلحتی کربلا به هوش میان خیلی زود 🤲🤲🤲 

باشه عزیزم الان اعلام میکنم 

ممنونم گلم  الهی آمین ان‌شاءالله به حق بیمار مصلحتی کربلا به هوش میان خیلی زود 🤲🤲🤲  ...

مرسی عزیزم من که خییلی دلم روشن  اتفاق های خوبی در انتظار یگانه هست ،  فقط باید صبر کنیم

مرسی گلم 🌱❤️ 

مرسی عزیزم من که خییلی دلم روشن  اتفاق های خوبی در انتظار یگانه هست ،  فقط باید صبر ک ...

منم دقیقا خیلی امیدوارم مخصوصا از وقتی که گفت اسمش برای خادم حرم امام حسین در اومده امیدم دو چندان شد 

منم دقیقا خیلی امیدوارم مخصوصا از وقتی که گفت اسمش برای خادم حرم امام حسین در اومده امیدم دو چندان ش ...

اره عزیزم 😍😍 

از یگانه خبری نداری از تقریبا از ظهر تا حالا ازش خبری نیست 🥺