عزیزای دلم کمک کنید که این دو جز هم برداشته بشه 😍😍😘😘❤️🌱🌱🌱
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
ددورت بگردم ممنونم ازت خواهر گلم اجرت با امام حسین مهربوتم❤❤
خدانکنه عزیزم
مرسی بابت دعای قشنگت 🙏❤️
❤❤❤❤ ۱۳۳ بار سوره فجر قرائت شد🙏🙏🙏 ختم تموم شد اجر همتون با ارباب بی کفن به ابجد امام حسین شروع ...
جدی من تازه میخواستم بیام ختم بر دارم
الهییی هزار مرتبه شکر 😍🤲🏻❤️
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
بله گلم فدای تو بشم خواهر شما اندازه صد نفر زحمت کشیدی
خدانکنه عزیزم
لطف داری 🌱❤️
مثل اینکه یکی از کاربر های دیگه باز ختم قران گذاشتن میتونی تو اون ختم شرکت کنی 😍🌱
یگانه جان لینکشو گذاشتن ❤️❤️❤️
ختم قرآنی که من گذاشتم عزیزم تمام شد مثل اینکه یکی از کاربر های دیگه باز ختم قران گذاشتن میتو ...
باشه عزیزم ممنون♥
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
عزیزان اگه مایلید ختم ۳۱۳ تا دعای عهد برای ظهور امام غایب و نجات آقامحمدهم بزارید